Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 19:17   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015

Yengeç Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihi ilişki anlamında da zorlayıcıdır. Eğer partneriniz pek güven uyandırmayan davranışlarda bulunuyorsa canınız sıkılır. Diyelim ki yeni tanıştığınız biri var. Bu kişiye güven duymadan önce çok iyi düşünmek, araştırmak gerekir. Gizli saklı işlerden kaçırmakta yarar vardır. Fikirsel anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Görüş farklılığı sorun yaratabilir. 16 Mayıs tarihi gayet olumludur. Sular durulur veya sorunların üstü kapatılır. Bekar Yengeçler için yeni bir tanışmanın işaretçisidir. İlişkisi olanlar için romantik bir gecenin simgesidir. Ancak ben derim ki, olan bitene dikkat edelim. Bir şeyler gözümüzü de fazla boyamasın.

İŞ VE KARİYER

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs Mars-İkizler geçişi, çalışma hayatınızla ilgili konularda fiziksel ve ruhsal anlamda çabucak sıkılmaya, sabırsızlığa, gerginliğe ve her şeyi gereğinden fazla abartmaya neden olabilir. Bu biraz da, etrafınızdaki insanların ikili oyunları, tutarsızlıkları nedeniyledir. Özellikle 15 Mayıs tarihinde bu yüzden işten ayrılmaya veya kendinizi pek de iyi hissetmemeye neden olabilir. Sorun kaldıracak haliniz yoktur.

PARA

11-17 Mayıs arası: Evimizin ihtiyaçları, sağlığımız, yolculukla ilgili harcamalarımız olabilir. Beklenmedik masraflar artabilir. Ancak yine de, Venüs burcunuzda ilerlediği için, aldığınız ürünün kalitesine, uzun vadeli oluşuna dikkat edersiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla