Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 19:24   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015

Yay Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde Mars-İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu geçiş ilişki evinizde etkili olacak. Aynı hedef için ortaklaşa hareket etmek bu dönemde önemlidir. Eğer partnerinizle aranızda bu yönde bir sıkıntı varsa, 15 Mayıs tarihindeki görünüm zorlayıcıdır. Çünkü bir tarafın ilişkideki farklı hedefi, diğerinin işine gelmez. Sabırsızlık, kararsızlık, tatminsizlik içeren ilişkilerde zorlanma yaşanır.

İŞ VE KARİYER

11-17 Mayıs arası: Bu hafta, iş hayatınızla ilgili konularda, bir yanıyla duyarlısınız, çünkü güvenceniz yerinde olsun istiyorsunuz. Sizi içten içe rahatsız eden konuların başında, çıkarlarını düşünen kişilerin tavırları yer alıyor. Ancak diğer yanıyla dışa karşı idare etmeye, uzlaşmacı davranmaya çalışıyorsunuz. Bütün bunlar tabii ki kolay değil. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, kırılganlığın yükselişini işaret ediyor. Ancak şartlarınız gereği mecburen sineye çekmektesiniz.

PARA

11-17 Mayıs arası: Maddi açıdan ortaklıklar, ailemiz, yatırım gibi konular bu hafta etkili görünüyor. Ancak parasal açıdan dışarıya bağımlıyız. Kendi kazancımızı kendimiz özgürce harcayamayız. Ya ailemiz, ya eşimiz veya birileriyle alakalı düşüneceğiz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla