Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.05.2015, 23:26   #4524 (permalink)
Araz

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Beni Sana Sorsalar ... Ne dersin ?

Alıntı:
MutsuzPalyaco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son yıllarda kendimi mutsuz hissettiğim en büyük nedenim bu takıntı...Tipsizliğim...

"Bunca zamandır neden takmadın da bugün böyle bir şey yazma gerei duydun?" Gerçekler yaşandıkça daha iyi anlaşılıyormuş bunu anladım.Ne zaman birini sevdiysem, ne zaman cesur davranıp duygularımı açmaya kalktıysam sonuç hep aynı oldu, buruşuk bir ifade ile "hayır" cevabı aldım.Yine aynı yüz ifadesi vardı karşı taraflarda "kala kala senin gibi tipsize mi kaldım" dercesine bakışlar...Kısmet meselesidir, aynı duyguları belki karşı taraf hissetmemiştir diyerekten, unuttum reddedilişlerimi.Fakat baktım ki ne zaman birine duygularımı açsam tersleniyorum, kendimde kusur aramaya başladım.AYnanın karşısına geçtim ve gerçeği gördüm....Aynadaki ben, gerçekleri tokat gibi yüzüme çarptı "sen çirkin ve tipsiz bir adamın tekisin".
Şimdi bazılarınız çıkacak ve herşeyin dış güzellik olmadığını falan filan fısıldayacak, karşı çıakcak düşüncelerime.Eğer herşey dış görünüş değilse eğer, neden sağımda solumda çirkinleri yalnzı başlarına dolaşırken görüyorum?Hangi kız koluna çirkin bir erkeği takmak ister?Siz hiç çürük domatesleri sepetinize doldurur musunuz?


Erkekler de dış görünüşe dikkat ediyorlar diyecek bayan arkadaşlar, onlara da bir çift lafım var: Bir bayan ister çirkin olsun ister güzel, erkek tarafından reddedilmez, ama söz konusu çirkin tipli bir erkekse, bayan çirkinde olsa hayır yanıtı ile tersleyebilir erkeği.Çünkü bayanların çirkinleri bile mükemmel bir erkek hayal ediyor ve istiyor.
Demekki neymiş "Önemli olan dış görünüşmüş

İşte kanıtı bu videoda
ÇOk Kör Bir Adamsın..

Sen Çevrene Bakmak Yerine İnsanların Gözünden Kendine Bakmak Yerine NEden Gerçekten Kendine Bakmayı Denemiyorsun?

KEndine Bakarsan Kendin Güzel Olursun..

Sen Güzel Olursan Herşey Güzel Olur.

Ne Var Yani Şimdi Biz Diyelim Çok Tipliyiz Tipli Olunca HErşey Güzel Mi Oluyor?

Olmuyor Azizim Olmuyor. Öyle Kolay Olmuyor.

Önünde Duvar Usta Sensin İster O Duvarı Kuru Halsiz Bırak İster Dilediğin Kadar Güzel Yap Duvar Sensin Kendini Güzel Yapmak Ve İnsanların Sana İmrenmesini Sağlamak Senin elinde Anlıyormusun?

O Yüzden Sabret Ha Bu Arada Bu Dediğinden Bende Muzdariptim. Öyle Bir Dalga geçtilerki Şimdi ben Onlara Gülüp Geçmiyorum Bile Küçük Görmüyorum Madem Maksat Güzellik Onları Kendime Yakıstırıcak Kadar Güzel Görmüyorum Anlıyacağın Güzelsin Sen Güzelsin

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gıcık Derim

__________________
Araz isimli Üye şimdilik offline konumundadır