Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.2015, 08:26   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma

Terazi Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma



Sevgili Teraziler Cuma günümüz, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünümüyle başlayacak. İlişkinizle alakalı konularda partnerin sürekli kendinden yana düşünüyor olması sizin için yalnızlıkla eş değer. Bazen, neden bu ilişkiyi yaşıyorum veya neden tam olarak mutlu değilim diye içinizden geçirebilirsiniz. İşte bütün bunlar toplumsal hayatta ve kişisel anlamdaki tüm ilişkilerde sizi zorlayabilir.

Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, bir yanıyla her şeyi hassasiyetle ele almanın, güven olgusuna bir hayli önem vermenin, çevremizdeki insanların bizim duyarlılığımıza özen göstermesini beklediğimizin işaretçisidir. Bütün bunlar bir hayli önemlidir. Çünkü bizim isteğimiz uzlaşmak ve dış dünya ile kaynaşmaktır. Zorlandığımızda kırılganlaşırız. Hele bir de değer verdiğimiz şeyleri, başkaları umursamazsa daha fazla hassaslaşırız.

Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir.

Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Partnerinizle aranızda sorun oluşturan veya oluşturabilecek meseleleri bu zaman içinde konuşmak yanlış olabilir. Gergin davranabilir, yanlış anlamalar meydana gelebilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla