Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.2015, 08:32   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma

Oğlak Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma



Sevgili Oğlaklar Cuma günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünümüdür. Bu enerji, özgür olmak, hiçbir şeye bağımlı kalmadan yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Aile, yerleşim, eskiyle alakalı ne varsa geride bırakmaktan yanasınız. Ancak bunu yapamıyorsunuz. Çünkü sizin hem ilişki hem iş hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınız var. Uymanız gereken şartlar nedeniyle biraz canınız sıkılabilir.

Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, ilişkide kırılgan yanlarımızı öne çıkarır. Eğer karşı taraf ile geleceğimiz konusunda veya bir başka nedenli zorlanıyorsak, bu beraberlikte sorun yaşanabilir. Bir takım dış etkenler, partnerin suskunluğu, iç dünyasındaki hassasiyetinin göstergesidir. Adil düşünmeye çalışmak, duruma gerçekçi bakmakta yarar var. Her şeyi deşelemek, birbirinize karşı anlayışsız davranmak da yanlış olacaktır.

Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, genel olarak hakimiyetçi bir tavır içinde olmamızı sağlıyor. Sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız.

Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Tartışmalardan kaçınmak yerinde olur. Bazen en ufak bir şeye kolayca sinirlenebilirsiniz. Dikkatli olalım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla