Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.05.2015, 09:56   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 17 Mayıs 2015 Günlük Burç Yorumları

17 Mayıs 2015 Günlük Burç Yorumları

17 Mayıs 2015 Günlük Burç Yorumları, 17 05 2015 burçlar, 17 Mayıs 2015 akrep burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 aslan burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 balık burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 başak burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 boğa burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 ikizler burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 koç burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 kova burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 oğlak burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 terazi burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 yay burcu yorumu, 17 Mayıs 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 Mayıs ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Mayıs günlük burç yorumları, 17 Mayıs burç yorumları, 17 Mayıs 2015 pazar günlük burç yorumları



Sevgili Koç

Başkaları için yapacağınız çalışmalar ya da onlarla birlikte gireceğiniz işler tatmin edici sonuçlar vermeyecektir. Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir. Önünüzde geçilmesi gereken bazı zorluklar var Kendinizi sıkmaktan vazgeçmelisiniz. Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.




Sevgili Boğa

Elbette, pek farkında olmadığınız alışkanlıklar ve geçmiş koşullara bağımlı kalmanız nedeniyle olumsuzluklar baş gösterecektir. Acelecilikten kaçınmanız ve mantıklı tutumlarda bulunmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir. Alış veriş konularında temkinli olmanız gereken bir dönemdesiniz, duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.



Sevgili İkizler

Sabahtan itibaren günlük işlerinizde hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı köreltebilir. Ama siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz. Hemen ikna gücünüzü kullanın. Yapmanız gereken şey ayrıntılara bir göz atmak olacaktır. Durumu kabullenmeniz iyi olur.




Sevgili Yengeç

Karşı cinsten kişilerle olumlu diyaloglarınız anlaşılır olmanız nedeniyle olumlu olocak. Eğer bunun önlemini zamanında alırsanız kolay atlatacaksınız. Gönül meselelerinde yanlış tutumlara girmemelisiniz. Günün yarısında dedikodular ön planda olacak. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.




Sevgili Aslan

Önsezilerinizi kullanmanız gerek. Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir. Elinize geçebilecek fırsatları kullanın. Ancak dikkatsizlik ve sabırsızlığın bazı zararlarını görebilirsiniz. Bir şeyler elde edebilmek için uğraşmalı ve emek vermelisiniz.




Sevgili Başak

Etkilemeyi düşündüğünüz kimsenin dikkatini çekebilmek için oldukça fazla efor sarf ediyorsunuz. Kendinizi bu denli aşırı yormamanızı ögütlemeliyim. Aslında sizin yaptığınız başarıyı şansa bırakmamak. Ne var ki insan bazen böyle durumlarda şansına güvenmeli, bir konuda anlayış görebilirsiniz..



Sevgili Terazi

Bireysel ilişkileriniz önem taşıyacaktır. Bazı konularda kendi kurduğunuz hayal dünyasının dışına çıkamıyor ve istikrarlı olamıyorsunuz. Sanki işe başlamak işi bitirmek gibi geliyor size. Ama böyle olmamalı. Genel olarak ilk yargılarınız doğru fakat ayrıntılarla fazla ilgilenmeniz zaman kaybına neden oluyor. Kimsenin aklına gelmeyen fikirler üreteceksiniz.




Sevgili Akrep

Düşündüklerinizi ve yapmak istediklerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir, kararsızlığınızı yenmeye çalışmalısınız. Sabah saatlerinde öğlene kadar gururlu ve ödün vermeyen bir yapı içindesiniz. Zor değil, biraz özveri yeterli olacaktır.



Sevgili Yay

Kendinizi yenilemek istiyorsanız bu devreden yararlanmanızı tavsiye ederim. Bu gün muhatabınız olan kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkacak. Her şeyi olduğundan büyük görmeye eğilimlisiniz. İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlarken kötülükler gözünüzü yıldırmasın.




Sevgili Oğlak

Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir. Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.. Kendi hatalarınız yüzünden ne başkasını suçlayın ne de kendiniz zor durumlarda kalın. Oysa alışılmıştan çok çok daha güçlü olduğunuz bir yapıdasınız.



Sevgili Kova

Yeni ve kalıcı bir ilişki düşünüyorsanız iyi değerlendirmeniz gerekecek. Şansınızın aşk ve sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir. Umursamaz tavırlardan kaçınmalısınız. Kızgınlık sizi belirlememeli ve buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.




Sevgili Balık

İyimserliğinizin artması iyi niyetinizi suistimal edebilecek kimselerin de yanınıza yaklaşmalarına neden olabilir. Aslında bulunduğunuz ortamdan ve mekandan hoşnut değilsiniz. Sizi engelleyen şeylerden birisi kendinizin yarattığı olumsuz düşünce formları ve isteksizlik. Zihniniz meşgul olacak.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla