Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.05.2015, 11:23   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yükselen Akrep Burcuna Göre Nasıl Birisin?

Yükselen Akrep Burcuna Göre Nasıl Birisin?



İmajı: Ben karşı konulmaz biriyim.

Hayata Yaklaşımı: Ya hep, ya hiç!

Yükselen Akrep etkileyici, kuşkulu, kontrollü ve çatışmalara girmeye istekli bir kişisel stili vurgular. Akrep süreci artık yüzeydedir.

Yükselen Akrep ‘in insanı yoğunluğu, çekiciliği ve karizması ile insanların başını döndüren bir karaktere sahiptir. Her burcun bir olumlu, bir de olumsuz ifadesi vardır, fakat Akrep ‘inkiler daima aşırı uçlardadır. Her şeyi ya siyah, ya da beyaz görür. İki sembolü vardır: doğasının düşük düzeyini yılan, spiritüel düzeyini ise yükseklerde uçan ve insanlara heybeti ile ilham kaynağı olan kartal simgeler. Bu dinamik enerjiye sahip kişinin yaşamında belki de en zor görevi gücünü en etkili bir şekilde kullanmayı öğrenmektir. Er ya da geç doğasının bu iki düzeyini bütünleştirip intikam ateşini söndürerek, sadece kendisini değil başkalarını da geliştirme yeteneğine sahip olduğunu anlaması zorunludur. Ya çok saf, ya da dertli ve derin görünür. Ama yüzeyin arkasına bakarsanız bu kişinin hiçbir şeyi hafife almadığını görürsünüz.

İnsanları ve olayları ilk bakışta teşhis eder ve bu izlenimini çok zor değiştirir. O anda ya yaşamının dışında kalırsınız ya da sizden hoşlanır. Akrep in enerjisinin olumsuz yönü son derece yıkıcı olabilir. Aynı enerjinin pozitif yönü ise öyle etkilidir ki, bu enerji kendisinin ve çevresindekilerin yaşamını dönüştürebilir, iyileştirebilir. Hiçbir zaman unutmaz; yoğunluk ve kararlılık vazgeçilmez parçalarıdır. Sahip olduğu yoğunluk yüzünden kişisel ilişkilerinde zorluk çekebilir. Olayları kontrol etmeye şartlanmıştır. Hiç bir şeyi kendi haline bırakamaz. Yükselen Akrep’in çevresindeki insanları değiştirmek için verdiği çabanın asıl amacı kendi değişimini gündemden uzaklaştırmaktır. Yaşamdan gizlice korkar. Çünkü içindeki potansiyelleri bulup kaderini yaratmasının uzun, zahmetli ve acı veren iç hesaplaşmayı gerektirdiğini bilinçaltıyla bilir.

Yükselen’i Akrep olanlar karşıt burçları Boğa’nın özelliklerini inceleyerek çok şey öğrenebilirler. Bu durumda Boğa’nın sabırlı, sakin tavrından ve bir şey yapmasa da yaşamın ona iyi ve güzel şeyler sunacağına dair inacından öğrenerek dengeyi sağlayabilirler.

Kaynak: mahmure.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla