Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.05.2015, 08:59   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı

Aslan Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı



Sevgili Aslanlar Salı gününün ilk etkin enerjisi, saat 02:38 Mars-Neptün görünümüdür. Şu andaki mevcut şartlar nedeniyle arzu ettiğiniz hedefe ulaşmakta zorlanabiliriz. Bu bizde hayal kırıklığı yaratıcı olabilir. Zaman faktörü önemli. Biraz bekleyiniz. Ortalık yatışsın. Ondan sonra doğru bir karar verirsiniz. Özellikle parasal konularda, Merkürün geri hareketini hesaba katmamız gerekiyor. Tabii ki, belli bir bütçe dahilinde hareket etmek, eskilerin deyimiyle çizmeyi aşmamak iyi olur. Bazen öyle durumlar olur ki, maddi açıdan özelikle ortaklaşa pay edişlerde veya kredi, yatırımlarda hesabı şaşmamız, tamamdır diyerek karar verip sonra pişman olmamız mümkündür. Kimseye güvenip veya bir şey olmaz diyerek risk almamalıyız.

Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı, gelir ve gider dengenizi gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Eskilerin deyimiyle, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekiyor.

Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, maddi konular üzerinde hesaplarınızı titizlikle yapmanın son derece önemli olduğunu işaret etmektedir. Siz piyasanın durumunu mutlaka göz önüne almalısınız. Bir yandan titizlenip diğer yandan aceleci kararlar alırsanız kendinizle çelişmiş olursunuz.

Saat 10:42 Ay-Merkür görünümü, parasal konular ve hedefleriniz anlamında dikkatlice düşünmenin önemini hatırlatıyor. Hızlı bağlantılar, haberleşme ve yoğunlukların sizi iki misli yorabileceğinin altını çiziyor.

Saat 18:35 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, kafanızın içindeki planlara ve hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla