Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.05.2015, 09:10   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı

Balık Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı



Sevgili Balıklar, saat 02:38 Mars-Neptün görünümüyle Salı günümüz başlıyor. Yerleşim ve ailevi konularda kafamızı karıştıran bir takım meselelerin mutlaka aklı başında ele alınmasını gerektiriyor. Eğer kararsızsanız, bir şeyler içinize sinmiyorsa beklemede kalın. İki farklı hedefiniz varsa, hangisinin daha gerçekçi olduğuna iyi bakınız. Bir arada yaşamak, aynı evin içinde farklı özelliklerinizle bir bütün oluşturmak, aile olmak demektir. O nedenle, birbirinize açık ve dürüst davranmalısınız. Tüm kararlarınızı sözgelimi, ev satın almak, kiralamak, başka bir yere taşınmak, bir mülkü paylaşmak gibi, bunların gerçekçi şekilde ele alınması yararlı olur. Unutmayalım ki, Merkür geri hareketi yeniden bakmak anlamına gelir. Böylece, ileride yaşanabilecek hayal kırıklığını önlemiş oluruz.

Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı, hangi konuda olursa olsun gerçekçi hareket etmenin önemini vurguluyor. Özellikle ilişki meselelerinde, karşı tarafın davranışlarına dikkat edin. Süslü püslü sözlerden ziyade, ortaya koyduklarına, uyguladıklarına bakın.

Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, bir yandan başkalarına uymak zorunda kalmanın endişesini işaret ediyor. Ancak diğer yandan kafanız bir hayli karışık. Düzgün ve aklı başında bir yön belirlemeniz zor olacağından, ben sakin ve aklı başında hareket etmenizden yanayım.

Saat 10:42 Ay-Merkür görünümü, ilişkinizle alakalı konularda mantık ile duyguların birbiriyle uyumsuzluğu neticesinde endişeli olacağınızı hatırlatıyor. Bize sağduyulu davranmamız gerektiğini işaret ediyor.

Saat 18:35 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, ilişkinin ortaklaşa paylaşım ve el ele vererek hayatı sürdürmek olduğunu hatırlatarak, sizi daha bilinçli düşünmeye, acele kararlar vermemeye, bundan sonrası adına dikkatli olmaya çağırıyor. Ayrıca hislerinizi güçlü bir biçimde dışa yansıtmanızda destek veriyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla