Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 06:29   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba

Başak Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba



Sevgili Başaklar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çarşamba gününe bu şekilde başlayacağız. Bu süre içinde, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca inceleriz. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa bunu dile getiririz. Açık sözlü ve fazlasıyla dürüst olduğumuzu düşünsek de, birileri bizim için farklı gözlemde bulunabilir. Şartlarımızı yetersiz bulabiliriz. İşler yolunda yürümediğinde endişelenebiliriz. Boşluk süresince, çevrenizle olan irtibatınızda iletişime dikkat etmekte yarar var. Mantıklı bir insan olarak bu konuda daha dikkatli olacağınızı düşünüyorum.

Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, iş hayatımızla ilgili konuların, hedefimizin tekrar gözden geçirilmesi yönünde faydalıdır. Bildiğiniz gibi yöneticiniz Merkür geri harekette. Bu durum kararlarımızı hızlı bir şekilde yürürlüğe koymadan önce, düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Şu günlerde yapılan incelemeler, ilerisi adına doğru bir yön tayin etmemizde yardımcıdır. Bir proje üzerinde düşünmekte, bilgilenmekte, eksiklerimizi tespit etmekte, tamamlamakta olumludur. Ancak aklınıza eseni yapmanız, hele bunu hiç düşünmeden uygulamanız tabii ki bu dönemde yanlış olabilir. Mali anlamda da düşüneceğiz. Getiri-götürü hesabı yapacağız. Karşımıza çıkan bir teklif veya durumu ayrıntılı analiz edeceğiz. Bunlar faydalıdır. Daha önce başlanmış işler bugünlerde hızlı şekilde bitirilir.

Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü seçimlerimiz kaderimizdir sözünü hatırlatıyor. Duyarlı düşünen, sevilmek, huzur bulmak, güvenmek isteyen kişi bugüne dek yaptığı ilişki seçimlerini gözden geçirerek, artık akıllıca kararlar vermelidir. Ne kurban durumuna düşürmeli kendini ne de bir başkasının kendisini üzmesine izin vermemelidir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla