Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 12:10   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015

Yengeç Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015



Sevgili Yengeç'ler Haziran ayı sizlere güzellikler getirsin.

2 Haziran'da Yay burcundaki Dolunayla aya merhaba diyoruz. Bu Dolunay özellikle çalışma hayatımız için çok kıymetli. Biraz huzursuzluğunuz olabilir. İstediğiniz yenilikleri gerçekleştiremediğiniz için Dolunayda bazı olumsuz düşünceleriniz olabilir. Bunlar psikolojik olabilir, gözden geçirme sürecindesiniz. Kafanıza taktığınız en ufak şey fiziksel ve ruhsal sağlığınızı sıkıntıya sokacağı için düşüncelerinize dikkat etmenizi tavsiye ederim.

5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş para evinizde olacak. Olumlu bir geçiş olacak. Bir diğer taraftan ise hayatın güzelliklerini satın almak isteyeceksiniz. Tatile gitmek isteyebilirsiniz, bütçenizin sınırlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

12 Haziran tarihinde Merkür düz seyrine başlayacak. İkilemde kaldığınız konular olabilir. Düz seyre geçme dönemi ile birlikte yavaş yavaş toparlanacaksınız.

Yeniay 16 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak. Geçmişe dönük bütün pürüzlerin kapandığını göreceksiniz Yeniay İkizler olumlu bir dönem olacak.

21 Haziran tarihinde Güneş burcunuzda seyrine başlayacak. Şimdiden doğum günlerinizi kutluyorum. Aile olgusu, sevdiğiniz, koruma aldığınız her şeyi bağrınıza basacaksınız.

Mars-Yengeç burcu seyri 24 Haziran'da devreye girdiğinde biraz adımlarınıza dikkat etmenizi ve iyi ayarlamanızı tavsiye ederim.

Hedefinizin üzerine gitmeniz için olumlu bir dönem.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla