Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 12:34   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015

İkizler Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015



1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay; ilişkimiz, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri, mesleki rakipleriniz, hukuki konular, kontratlar, başkalarıyla alakalı her türlü karşılıklı ilişkinizde yaşanması muhtemel problemlerin veya durumun görülmesi, anlaşılması, sonuçlandırılması anlamında önemlidir. Bu Dolunayın göstergelerine baktığımızda Merkür geri hareketinin etkisi ve diğer unsurlar, iş veya kişisel anlamdaki meseleleri çözüme kavuşturmanın zor olacağını, zaman unsurunu gözeterek sabırlı olmamız gerektiği söylüyor. Evlenmek, boşanmak, bir işin altına girmek, anlaşmazlıklarda aceleci hareket edemeyiz.
3 Haziran tarihindeki görünüm, her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün buluşmanızda geleceğe dönük konular üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Ne olursa olsun, bir daha düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. 5 Haziran tarihinde başlayacak Venüs-Aslan burcu geçişiyle ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.
8-14 Haziran arası: 11 Haziran tarihindeki görünüm, değişik bir şeyler yapmak, yeni birisiyle tanışmak, gezmek isteriz. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa uyumlu davranarak çözmeye gayret edebiliriz. Ancak geri hareket ve gölgeli günleri hesaba katarsak, her ne kadar hevesli olsak da düşünmeden etmeden bir adım atmayacağız.
12 Haziran tarihinde, yakın çevremizle olan ilişkimiz başta olmak üzere aşk hayatımız, çocuk meselelerinde, hem cömert tarzda hem sevgi dolu hem de el birliği içinde hareket etmeye ve gelişime önem vereceğiz. Devam eden ilişkimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkimiz yoksa karşımıza çıkacak kişi paylaşmayı bilen yapıda bir insan olabilir.
15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, sizler açısından oldukça heyecan verici, aktif yansımaları işaret etmektedir. Merak ettiğiniz konularda bilgilenmeniz, girişimde bulunmanız, öğrenmek istediğiniz alanlarda en kısa yoldan sonuca ulaşmanız, her yeniliğin peşinden aktif bir şekilde gitmeniz, her türlü ortamda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz yönünde hızlılık kazandırıcıdır. Bir şeyi öğrenmek, öğrendiğinizi çabucak başkalarına aktarmak, hemen düşünüp hemen uygulamak bu Yeniayın özünde yer alıyor. Kararlarını en kısa sürede verebildiğiniz böyle bir etki altında hakikaten sizi durdurmak mümkün değil diyebilirim. Yeniayın Jüpiter ile olumlu görünümü, yolculukları, eğitim veya ticari konulardaki başarıyı simgeliyor. Uranüs ile görünümü ise karşınıza çıkabilecek yeni fırsatların işaretçisi olacaktır. Sözleriniz, hareketleriniz, inandıklarınız tümüyle bu Yeniayda dışarıya yansıyor. Girişim anlamında sizi cesaret kazandıran bu güçlü oluşumun tabii ki dikkat edilmesi gereken gölge yanlarını da belirtmek isterim. Lütfen enerjinizi doğru amaç, hedef üzerinde dikkatlice, acele etmeden, bilinçli bir şekilde odaklamaya çalışınız. Öyle bir Yeniay ki, her şeye meraklı bir şekilde atlayıp kararlar alıp sonra sabırsız davranıp dağılabilirsiniz. Ne yapmak istediğinizi bilin ki, bu Yeniayda doğru bir adım atmış, başarılı bir sonuç almanız mümkün olsun.
18 Haziran Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim anlamında sizi bir hayli güçlendiricidir. Düşünceleriniz, bakış açınız ve karşı cinsle olan her türlü paylaşımınızda etkili olan kişisiniz. Her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.
22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, iş konularında sizi aktif kılıyor. Şu aralar özellikle iletişimde bulunma ve fikirlerinizi ortaya koyarak gelişimden yana kararlar almak niyetindesiniz. Bu görünüm, hayallerine sahip çıkan ve onları ortaya koymak için yılmadan çalışan kişilerin başarılı olmasını sağlıyor. Burada dikkat edilecek nokta, hem yaptığınızdan hem de ortaya koyduğunuzdan emin olmak. Siz azimli olursanız, tabii ki başarırsınız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla