Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 13:18   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015

Yengeç Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015



1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Kazanç konularında birebir etkili olacak. Yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde, eviniz, ailenizle ilgili konularda verilecek kararların elbirliğiyle ele alınması ve maddi durumun gözden geçirilmesi gerekiyor. Sizin arzu ettikleriniz ile kazancınız arasında dengesizlik varsa bir daha gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var.
15-21 Haziran arası: 21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, ailevi konular, mevcut işler, problemler üzerine odaklanmak, karar veremediğiniz konuları tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Pek kimseye belli etmeseniz de çoğu zaman duyarlı, hassassınızdır. Bir yıl sonra aynı noktaya gelen Güneş size hem aradığınız huzur ve mutluluğu hem de arzuladığınız adımları atmanızda sıcaklık, ışık ve destektir. Saygınlığınızın arttığı bu dönemde öncelikle yaşamınız adına en önemli olgunun ne olduğunu saptamaya ve onun peşinden gitmeye hazır olunuz. Her birinizin yeni yaşını kalben sevgilerimle kutluyorum.
22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla kazanç getiren işlerin göstergesi, diğer yanıyla, mesleki hayatınızdaki yeniliklerin işaretçisidir. Bu değişimlerin ardında yatan en önemli faktör, artık eskisi gibi baskılara gelemeyişinizdir. Benim de arzularım var, benim de isteklerim gerçekleşmeli, sürekli birilerine ayak uydurmak zorunda mıyım diye düşünebilirsiniz. Yetenekli olduğunuzu alanlarda kazanmak istersiniz. Bu görünüm fırsatları işaret etmesine ediyor da, sizin tedbirsiz hatta bazen gereksiz yere yapacağınız alışverişler yine zorlanmanıza sebep olabilir. Ben derim ki, hele bir bakalım gelişmelere, karşınıza çıkan olumlu yöndeki değişimlere, ona göre hareket edersiniz. Ayrıca birikimleriniz varsa, bunları da riskten uzak, piyasanın durumuna göre yatırım şeklinde değerlendirmeniz yerinde olur.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla