Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 13:29   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015

Kova Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015



1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihindeki Dolunayın, Neptün ile olan görünümü, mali konularda dikkatli ve gerçekçi olunması gerektiğini de vurgular. Boşa kürek sallamamak, yaptığımız işin getiri ve götürülerini iyi hesaplamak lazımdır. Bir hayalin, bir hedefin, bir umudun peşinden gidiliyorsa, bunun size katkısı nedir diye bir sormak lazım.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde Merkür geri hareketinin sona erişiyle, 8 Temmuz tarihine kadar, maddi konularda aktif davranacağız ve bol bol alışverişte bulunacağız. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik ürünlerin alımı, bilgilenme, araştırma, deneyim sahibi olmak için yapılan yolculuklara bütçemizde yer verebiliriz.
15-21 Haziran arası: 18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, güven duygumuzun kelimelere yansıması, bilinçli hareket etmemiz, aklımızı kullanmamız ve dostluk ilişkilerimizde uzlaşıdan yana hareket etmemizi sağlıyor. Bu durum, bizim takdir edilmemizi, saygı görmemizi, sevilmemizi sağlıyor.
22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, izlediğiniz yol, düşündüğünüz işlerle ilgili her şeyi bir daha gözden geçirmenizi sağlıyor. Merkür-İkizler burcunda ilerlediği için son derece güçlüdür. Akıl yoluyla senteze ulaşmada, hayatı doğal akışında değerlendirmenizde emrinize amadedir. Neptün ise, maddi ve manevi yönde sizi huzurlandırıcı bir etkidir. Demek oluyor ki, hayatı kendi haline bırakarak, lezzetine varmakta yarar var. Yaşam tek düze değil biliyorsunuz. Sürekli farklı insanlarla, olaylarla karşılaşıyoruz. Ancak kendinden emin insan, panik olmuyor. Duruma uygun çözümler yaratabiliyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla