Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.05.2015, 07:04   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe

Oğlak Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Oğlaklar Perşembe gününe, saat 00:42 Ay-Terazi burcu seyriyle adım atıyoruz. Bu etki altında genel olarak güzellikleri, uyumu, dengeyi, huzuru, nezaketi bir hayli önemsersiniz. İşlerinizi zevkle yapmak, takdir edilmek istersiniz. Sizi değerli bulmaları, sevindirmeleri çok hoşunuza gider. Bulunduğunuz her yeri zevkli hale getirmeye çalışırsınız.
Saat 03:16 Ay-Satürn görünümünde, her meselenin, gözümüzde büyütülmeden ele alınması yararlı olur. Böylece daha verimli bir gün geçirmiş oluruz.

Saat 14:30 Ay-Güneş görünümü, toplumsal ilişkilerimizi güçlendirme çabamızın işaretçisidir. Keyiflendirici, huzur verici olana yöneliriz. İşlerimizi daha çabuk bitiririz. Etrafımızla paylaşımı önemseriz.

Saat 21:00 Ay-Merkür olumlu görünümü önümüzdeki bir iki gün boyunca görüşme-haberleşme-hareketlilik anlamındaki önemini vurguluyor. Ne zamandır arzu ettiğiniz, beklediğiniz bir haberi alabilir, karar verebilirsiniz.

Saat 21:24 Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünümü günlük hayatın, iş veya özel anlamda yeniden ele alınarak gözden geçirilmesini sağlıyor. Malum bazılarımız şimdiden, yaz tatili için planlar yapıyor. Kimileri, özel hayatında huzur bulmak istiyor. Bu enerji, sağlığımızla ilgili tetkikler için uygun bir zamanı işaret ediyor. Şikayetlerimiz varsa, doktora gidebiliriz. Tayin, terfi veya başka bir iş düşünenlerin piyasanın şartlarına göre hareket edeceklerini söyleyebiliriz. Akıllıca durumlara bakmalı, işlerimizi düzenlemeliyiz. Geleceğimizi göz önüne alalım. Şu anda bir takım sıkıntılar olsa bile, mevcut işimiz ilerisi adına umut veriyorsa sabırlı olalım. Çocuklarınız veya çocuk sahibi olmayla ilgili konuları yeniden ele alabiliriz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla