Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.05.2015, 07:03   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma

Aslan Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma



Sevgili Aslanlar Cuma gününe, saat 00:24 Ay-Mars olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Yakınlarınızla olan iletişiminiz olsun veya aşk hayatınızla ilgili konularda, herhangi bir sorun çıkmasına izin vermeden sakin bir şekilde paylaşımdan yanasınız. Önemli olanın günlük işlerinizi halletmek olduğunun bilincindesiniz.

Saat 07:10 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir.

Saat 09:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, iletişimi güçlendiriyor. Güne başlarken sizi aktif hale getirir. Olumlu bir enerjidir. Konuşmak, içimizdekileri paylaşmak, neşeli bir şeyler duymak, canlanmak isteriz.

Saat 10:19 itibariyle geri hareket nedeniyle ikinci kez gerçekleşecek Merkür-Neptün görünümü, aktif ve enerjik bir zihinsel akış sağlıyor. Kişi, hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve bunu bir an önce yapmak ister. Sizi sınırlardan kurtaran, maddi ve manevi, ilişki anlamında fantezilerinizi doyuran her şeyi yaşamak istersiniz. Ancak ben derim ki, gelişime, bilgi sahibi olmaya, uzun vadeli düşünmeye çalışınız. Hangi alana meraklıysanız mutlaka o alanla ilgili gelişmeleri takip ediniz. Ancak, temeli sağlam olmayan işlere kalkışmaktan uzak durunuz.

Saat 15:17 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, fikirlerinizi çabucak ve hızlı bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Yeniliklere bir hayli açıksınız. Bazen sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü başkalarına uymak istemezsiniz. Ancak yakın çevrenizde bulunan kişilerle iyi geçinmeniz gerekiyorsa özgür davranmanız pek kolay olmayabilir.

Saat 23:20-30 Mayıs saat 12:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak yaşamak gibi konular üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan bitene iyi bakmakta yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla