Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.05.2015, 07:05   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma

Terazi Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma



Sevgili Teraziler saat 00:24 Ay-Mars olumlu görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, çevrenizle olan ilişkiniz açısından gayet olumludur. Ancak tam olarak istediğiniz nedir diye sorsalar, huzur bulmak, amacıma ulaşmak ve artık şu gelgitlerin bitmesi diye cevap verirsiniz.

Saat 07:10 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Kim galip gelir derseniz, bu mücadelenin galibi aşktır. Eğer sevginiz tam ise sorunlar çözüme bağlanır. Eğer çoktandır çekişmeler yaşanıyorsa, ipler kopabilir. Aman sakin olalım lütfen.

Saat 09:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, ışığınızla etrafınızı aydınlatmanızı sağlıyor. Sizi hem fiziksel anlamda güzelleştiriyor hem ruhen neşeli, canlı hissetmeniz için destek oluyor. Dışarıda olmak, arkadaşlarınızla bir arada olmak bu görünümün etkisi altında gayet güzel olur.

Saat 10:19 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü, geri hareket nedeniyle ikinci kez gerçekleşiyor. Yolculuklar yaparak, bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, aktif hareket etmenin, başarıya susamışlığın göstergesi olsa da, ben derim ki, 9 Mayıs tarihinden bu yana olan bitene bir daha bakınız. Bildiklerinizi tekrar test ediniz. Kararlarınızı bir daha gözden geçiriniz. Başkalarıyla temasınızda iletişimin önemi gayet büyük. Bundan hiç çekinmeyiniz. Ancak kiminle ne konuştuğunuza ve size söylenenlere dikkat ediniz. Öğrendiklerinizi iş, eğitim veya ticaret gibi, hangi alanda kullanacağınıza dair bilinçli şekilde düşününüz.

Saat 15:17 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı, özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor.

Saat 23:20-30 Mayıs saat 12:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla