Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.05.2015, 07:08   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma

Oğlak Burcunda Bugün - 29 Mayıs 2015 Cuma



Sevgili Oğlaklar Cuma günümüzün ilk görünümü, saat 00:24 itibariyle Ay-Mars arasında oluşuyor. Bu enerji, hangi konuda olursa olsun, kararlarınızı verirken, ayaklarınızın sağlam olarak yere basmasına özellikle dikkat etmenin önemini gösteriyor. Otorite konumundaki kişilerle çatışmaya girmek yerine, girişimleriniz için politik davranmak gerektiğini unutmayın. Parasal konularda aileniz veya başka kaynaklı giderler söz konusu olabilir.

Saat 07:10 Ay-Pluto görünümü, özellikle çevrenizdeki insanlar veya genel olarak dış dünyada ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz.

Saat 09:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, toplumsal ilişkilerimizde zoraki nezaketten hoşlanmadığımızı gösteriyor. Nezaketi önemsediğimiz için, kaba saba davranan kişilere karşı pek anlayışlı olmuyoruz.

Saat 10:19 Merkür-Neptün görünümü, Merkür geri hareketi nedeniyle ikinci kez gerçekleşiyor. Size çalışma hayatınızla ilgili konularda akıllı bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini söylüyor. Ancak tek sorun iş hayatının, sizi dış dünyadan uzaklaştırması olur ki, bunu yapmayınız. Eğer gerçekten verimli şekilde çalışmak istiyorsanız, kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyiniz. Dedikodular, sizi yanlış anlayan insanlarla uğraşmak, profesyonel anlamda zorlayıcıdır. Ancak aklımız rehberimiz olsun. Her durumu bilinçli şekilde gözden geçirirsek, kimsenin bizi kandırmasına izin vermemiş oluruz.

Saat 15:17 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerin iş hayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz.

Saat 23:20-30 Mayıs saat 12:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, kimileri ilişkisi, bazıları evinizle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Bunların sağlam temelli ve uzun vadeli olmasına dikkat edelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla