Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.2015, 12:05   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Kanald Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Konusu, Oyuncuları, Resimleri

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Konusu, Oyuncuları, Resimleri

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Konusu, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncuları, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncu Kadrosu, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Hakkında, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncu Resimleri, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Bölüm Resimleri, Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncuların Rolleri, Kalbim Ege’de Kaldı Dizi Afişi



Murat Dalkılıç hayranlarına dizi müjdesi.

Sıcakların bastırdığı şu günlerde yaz aylarında yayınlanacak diziler de bir bir görücüye çıkıyor. Bu dizilerde biri de Kanal D'de ekrana gelecek olan Kalbim Ege'de Kaldı dizisi. Gençlik dizisi olarak düşünülen dizinin başrolünde ünlü sanatçı Murat Dalkılıç yer alıyor. Dizinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinin Konusu

Kalbim Ege'de Kaldı dizisi adından da anlaşılacağı gibi bir yaz aşkı dizisi. Özellikle gençlere hitap etmesi beklenen Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin genel konusu hakkında ise net bir bilgi yok.

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncuları

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin başrolünde yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç olacak. Geçtiğimiz sezon Star TV'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde rol alan ünlü şarkıcı sergilediği oyunculukla beğeni toplamıştı. Kalbim Egede Kaldı dizisi ile yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanan Sinan Akçıl'ın rol arkadaşı ise Büşra Pekin olarak belirlendi. Sevilen oyuncu Büşra Pekin İşler Güçler, Annem Uyurken, Muhteşem Yüzyıl ve Geniş Aile gibi pek çok dizide rol almıştı. Dizide ayrıca Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Serhat Özcan, Leyla Göksun, Yeliz Akkaya,Özge Sarıtaş,Selin İleri,Onur Özaydın,Ceylin Yüksek ve Yiğit Pembe gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncuların Resimleri

Murat Dalkılıç



Sinan Akçıl



Büşra Pekin



Alper Saldıran



Oya Unustası



Eren Hacısalihoğlu



Serhat Özcan



Leyla Göksun



Yeliz Akkaya



Özge Sarıtaş



Selin İleri

Onur Özaydın


DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla