Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.06.2015, 07:05   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 1 Haziran 2015 Pazartesi

Kova Burcunda Bugün - 1 Haziran 2015 Pazartesi



Sevgili Kovalar, Ay-Akrep burcu geçişiyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu geçişin enerji niteliği, etrafınızdaki insanları şöyle bir gözlemleyerek, kendinizle kıyaslamaya yol açabilir. Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı, fakat çoğu insanın bunu yaşamayı bile beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını bilirsiniz.

Saat 14:01-21:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim.

Saat 21:39 itibariyle gerek iş gerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizleri heveslendirici Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca etkili olacak. Birçok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır.

Saat 23:21 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla