Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.06.2015, 20:18   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Su Geçirmez Makyaj Nasıl Yapılır?

Su Geçirmez Makyaj Nasıl Yapılır?


Düğüne, göz yaşlarının döküldüğü bir filme ya da yüzmeye giderken, su geçirmez makyaj yapmayı bilmek paha biçilmez bir beceridir. İşler ne kadar vıcık vıcık olsa da makyajınızın sabit kalması için makyajınızı su geçirmez yapın.

Açık Renkler Kullanın
Koyu ve ağır bir makyaj ıslandığında büyük ihtimalle dağılır ve bulaşır, bu yüzden makyaj malzemelerini açık tonlarda tutun. Koyu bir taban yerine lekeleri ve kusurları örtecek BB kremi (Leke balsam kremi) ya da renkli nemlendirici kullanın. Mümkünse göz makyajından vazgeçin bakımlı kaşlar, kıvrılmış kirpikler ve su geçirmez mascara ile basit seviyede tutun. Cildinizin üzerinde tabaka şeklinde kalan toz bazlı ürünler yerine içine işleyen sıvı ya da jel bazlı ürünler kullanın.

Su Geçirmez Ürünler Kullanın
Eğer açık renkler kullanmak istemiyorsanız, her günkü normal makyajınızı yapmak istiyorsanız su geçirmez ürünler kullanmak makyajınızın erimesini engellemenize çok yardımcı olur. Astar ve mascara gibi göz makyajı, fondöten, ruj ve allıkların gerçekten işe yarayan çeşitleri vardır.

İşi Bitirin
Sızdırmazlık özelliği olan ürünler kullanmak spor salonunda ya da havuzda makyajınızın yüzünüze bulaşmasına engel olur. Su geçirmez kaş farlarının balmumu sızdırmazlık özelliği kaş renginin sabit kalmasını sağlar. Su geçirmez sprey terlemeye ya da ovalanmaya karşı koruma sağlaması için normal makyajın üzerine de kullanılabilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla