Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.06.2015, 11:33   #1 (permalink)
Friend
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Serenay Sarıkaya Yalanladığı Aşkıyla Görüntülendi

Serenay Sarıkaya Yalanladığı Aşkıyla Görüntülendi


Muzaffer Yıldırım'la kısa süre önce ortaya çıkan aşklarını yalanlayan güzel oyuncu, önceki gün ünlü iş adamıyla gece turunda görüntülendi.




Çağatay Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra Mars Sinemaları'nın sahibi Muzaffer Yıldırım'la aşk iddialarını yalanlayan Serenay Sarıkaya, önceki gün iş adamıyla eğlence turunda faka bastı.

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

Oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün gittiği Bebek'te faka bastı. Aynı dizide oynadığı rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile ilişkisini noktalayan Serenay Sarıkaya, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Mars Sinemaları'nın sahibi Muzaffer Yıldırım ile Bebek'te görüntülendi. Bir mekanda buluşan ikili, önceki akşam baş başa yemek yedi.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Mekanda yaklaşık iki saat kalan Sarıkaya ile Yıldırım, gazetecilerin geldiğini öğrenince mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti. İlk önce Serenay Sarıkaya çıkarken ilginç bir yola başvurdu. Mekanın önündeki çalıların arkasından gazetecilere fark ettirmeden kaçmaya çalışan oyuncu, hızlıca arabasının arka koltuğuna oturdu.


KAFA KARIŞTIRDILAR

Bu sırada patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran güzel oyuncu, kaçamayacağını anlayınca gazetecilere tebessüm etti. Serenay'ın aksine Muzaffer Yıldırım ise mekanın ön kapısından çıkıp arabasına bindi. Hem Sarıkaya hem de Yıldırım haklarında çıkan aşk dedikodularına cevap vermeyerek bir kez daha bu buluşmayla kafa karıştırdı.

__________________
....?
Friend isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla