Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2015, 10:43   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar

Yay Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Yaylar Ay-Kova burcu geçişiyle Pazar günümüz başlıyor. Aşkta her an fikir değiştirebilir, arzu ettiğimiz kişiye yönelebiliriz. Bizim arzumuz, özgürce hareket etmek ve en azından bize uygun şartlar oluşana kadar her konuda bildiğimizi okumak. Birilerinin bizi çember altına almasına izin vermeyeceğiz. Bu enerji, hızlı çalışmamızı, düşünmemizi, hareket etmemizi sağlıyor. Biz de aynen bunu istiyoruz. Değişimden yanayız.

Saat 11:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, fikirlerimizi sevgilimizle veya bir arkadaşımızla paylaşmamız anlamına gelebilir. Eğer kafa dengi bir partnerimiz varsa onunla konuşmaktan zevk alırız. Ancak tam tersine bir kişiyse, aramızda tatsızlık oluşabilir. Bu görünüm duyguları yerine, tarafsız ve mantıklı düşünebilen bir kişiyle anlaşabileceğimizi gösteriyor.

Saat 14:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi birilerine sunmak, tercihte bulunmak, çevremizle bağlantıya geçmek istiyoruz. Ayrıca yeni bir şeyler yapmak, farklı bir yerlere gitmek, orada kendimizi ifade etmekten yana olacağız.

Saat 15:31 Ay-Mars görünümü, yeni bir ilişkinin başlaması anlamına gelir. Bu kişi sizi bir hayli etkiler. İlişkisi olanlar açısından bu görünüm kadın ve erkeği birbirine yöneltir ve çekici kılar. Eski bir sorun konuşularak halledilir. Geçmişte yaşanan bir ilişkiyle alakalı gelişme yaşanabilir.

Saat 17:31-8 Haziran saat 11:16 arasında Ay-boşluk etkisi altında sabırsız davranabiliriz. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremizle olan iş ve özel temaslarda anlayışlı olmakta yarar vardır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla