Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.06.2015, 05:39   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 13 Haziran 2015 Cumartesi

Yay Burcunda Bugün - 13 Haziran 2015 Cumartesi



Sevgili Yaylar Cumartesi günümüz Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor. İhtiyacımız olan huzur ve güvenlik duygusunu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın önemine işaret ediyor. Yani dışarıdan birilerinin değil, bizzat sizin kendi kendinize telkinde bulunarak ruhunuzu karamsarlıktan, dağılmaktan kurtarmanız gerektiğini söylüyor.

Saat 05:12 Ay-Venüs zorlu görünümü, kazanç anlamındaki işlere yönelmenizi sağlar. Ancak bunun için bazı noktaların aydınlığa kavuşması gerekir. Ayrıca ilişkide bulunduğunuz insanların ne kadar güvenilir olduklarını bilmeniz gerekir.

Saat 10:03 Ay-Neptün faydalı görünümü, kendimizi her anlamda güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan mutlu ve huzurlu bir yuvanın özlemini yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Güven dolu bir çevrede, sevgi dolu insanlarla çevrili bir dünyayı özlüyor, hayal ediyor.

Saat 18:38 Ay- Pluto görünümü huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla