Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.06.2015, 13:22   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 15 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

15 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

15 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları,15 06 2015 burçlar,15 06 2015 akrep burcu yorumu,15 Haziran 2015 aslan burcu yorumu,15 Haziran 2015 balık burcu yorumu,15 Haziran 2015 başak burcu yorumu,15 Haziran 2015 boğa burcu yorumu,15 Haziran 2015 ikizler burcu yorumu,15 Haziran 2015 koç burcu yorumu,15 Haziran 2015 kova burcu yorumu,15 Haziran 2015 oğlak burcu yorumu,15 Haziran 2015 terazi burcu yorumu,15 Haziran 2015 yay burcu yorumu, 15 Haziran 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 Haziran ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Haziran günlük burç yorumları,15 Haziran burç yorumları,15 Haziran 2015 pazartesi günlük burç yorumları



Koç Burcu Yorumu
Değişik konularda bazı fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlardan özellikle iş ve parayla ilgili olanları derhal değerlendirmelisiniz. Karşınıza çıkan bir imkan, tanıdığınız birisi için olumsuz sonuçlar verebilir. Bu yüzden tereddüt ederseniz; aynı imkanı başkaları kullanır ve siz fırsatı kaçırmış olarak kalırsınız. İstediğiniz bağımsızlığı sağlamanız ihtimali de yükseklir. Günün sonlarına doğru insanların olumsuz tutumlarıyla karşılaşabilir ve size neredeyse iğrenç gelebilecek durumlarla muhatap olabilirsiniz. Bu gibi durumlardan etkilenmenize izin verirseniz, işlerinizde yanlış tutumlara girerek birçok şey kaybedebilirsiniz. Bugün duygusal hayatınız değişkenliğe açık olduğu gibi para konularınız da kararsızdır.


Boğa Burcu Yorumu
İş ve para konularındaki uğraşlarınız alışılmıştan daha zor ve yorucu olabilir fakat en azından bu konularda gerileme olmayacağını da söyleyebiliriz. Buna karşılık, iş çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı kurcalamaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları olasıdır. Bugün sağlığınızda ani bir dengesizleşme eğilimi görülebilir. Bugünkü duygusal ilişkilerinize gelince. Eğer birlikte olduğunuz ya da olmayı istediğiniz kimseye karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması olasıdır. Onu, aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz. Onun size karşı takınacağı sıkılmış, isteksiz ya da ilgisiz tutumlarda abartılmış ve dengesiz davranışlarınıza sebep olabilir.


İkizler Burcu Yorumu
Bugün her şeyi parayla ölçen ve iç değerlerden çok dış görünüme önem veren kimselerle yoğun kontaklarınız olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız. Bu gelişmeler size dostluk sağlayamaz fakat para konularında önemli ilerlemeler getirebilirler. lşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir. Iş aktiviteniz, söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için, size karşı bazı uygulamalara girebilir. Işinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız. Sizi bloke etmek amacıyla uydurma haberler almanız, ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır. Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.


Yengeç Burcu Yorumu
Aşk hayatınız biraz karışık durumdadır. Cinsiyetiniz ne olursa olsun, bugün duygusal olarak tatminsiz durumda olmanız, ya da birlikte olduğunuz kimseyle gerilimli ilişkiler içinde olmanız olasıdır. Para açısından şanslı olmakla birlikte, belki de sadece gereksiz gösteriş uğruna aşırı masraflar yapmaya da eğilimlisiniz. Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz. İçinizde uzun bir yolculuk ya da tatil yapmak, dinlenmek gibi arzuların bulunması olasıdır. Bu eğilimleriniz de size bazı önemli paralar harcattırabilir, ya da bazı karlı işleri kaçırmanıza sebep olabilirler. Evinizde gerek iş ve gerekse yolculuk planlarınız gibi şeyleri engelleyebilecek bazı durumlar meydana gelebilir. Mesela yaşlı bir insanın uzun süreli misafirliği olasıdır.

Aslan Burcu Yorumu
Bugün iş yeriniz ya da iş ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızdan tam olarak kurtulacaksınız. Eğer iş konularında sizi sıkan ve düşmanca tutumlar içinde olan bir kimse mevcutsa, ya onunla barışmanız ya da onun sizin bulundugunuz yerden uzaklaşması olasıdır. Her durumda onun zararlı etki alanından uzaktasınız. Cinsiyetiniz ne olursa olsun, karşı cinsle tam bir uyum ve psikolojik bütünlük içindesiniz. Karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve ümit verici ilişkiler içine girmeniz, ya da süregelen ilişkilerinizi en olumlu hale getirmeniz olasıdır. Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız gibi, birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz.


Başak Burcu Yorumu
Özellikle iş ve para konularında yorgun olmanız mümkündür. Gene bu konularda yargı hataları yapacak ve hakkınızda yanlış yargılara varılmasına sebep olabilecek derecede zihinsel yorgunluk içinde de olabilirsiniz. Gene de her şeye rağmen, para size kendiliğinden gelebilir. Hiç bir gayret sarfetmeseniz bile, kazancınız artabilir. Eğer gerekli dinlenme şartlarını sağlayabilir ve kafanızı değişik konularla meşgul edebilirseniz, yukarıda belirtilen olumsuzluklarla da karşılaşmazsınız. Bugün duygusal konularda son derece şanslı ve aktif olmanız olasıdır. Bu konuda aşırı heyecan duyabilir ve hislerinize kapılarak hareket edebilirsiniz. Eğer siz bir kadınsanız, bu gün büyük bir ihtimalle sizinle aynı burçtan bir erkeğe duygusal olarak bağlanabilirsiniz.


Terazi Burcu Yorumu
Bugün iş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır. Bir anlık kızgınlıkla ağzınıza geleni söyleyebilir ve tamiri imkânsız gelişmelere sebep olabilirsiniz. Bu kimsenin işvereniniz olması ihtimali de güçlüdür. Eğer siz çalışmayan bir kimseyseniz, babanız, kadınsanız, eşiniz ya da öğrenciyseniz eğitiminizdeki önemli bir erkekle yukarıda belirtilen durum meydana gelebilir. Bazı beklenmedik etkinlikler ve sık sık kısa yolculuklar yapmak zorunda kalmanız önemli planlarınızı bozabilir. Dini, felsefi ya da ideolojik konularda son derece ısrarcı olmanız ve insanları fikir münakaşalarına zorlamanız olasıdır. Fakat bugün herhangi bir fikri, tarafsız olarak dinleyemeyecek derecede fanatik yapıdasınız. Kendi fikrinizi kabul ettirmek için aşırı yollara başvurmaktan çekinmeyebilirsiniz.


Akrep Burcu Yorumu
Gerek aile üyelerine, gerek iş hayatınızdaki insanlara karşı saldırganlık eğilimleriniz var. Kendinizi aşırı büyük görmeniz olasıdır. Bu eğilimlerinizi elinizden geldiğince kontrol altında tutmalısınız. Eğer siz bir kadınsanız, duygusal beraberliğiniz olan bir erkek tarafından ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Size karşı haketmediğiniz tutumlar içinde olup, kırıcı sözler sarfedebilir. Eğer siz bir erkekseniz, bazı düşünce değişiklikleri içinde olmanız ve duygusal yakınlık içinde bulunduğunuz kadını küçük görmeye başlamanız olasıdır. Bundan başka, bazı masraflara katlanabilirsiniz.


Yay Burcu Yorumu
Bugün dost ve arkadaşlarınız yüzünden maddi zarara uğramanız olasıdır. Bazı masrafların sizin üzerinize yıkılması olası olduğu gibi, geri döneceği son derece şüpheli olan borç talepleriyle de karşılaşabilirsiniz. Bugün kontrolsüz alışverişler yapmaya da eğilimlisiniz. Özellikle elektronik aletler ve giyim ya da süs eşyaları almaya kalkıştığınız takdirde kötü şekilde aldanabilirsiniz. Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır. Söz konusu kimsenin sizin bazı etkinliklerinizi engelleyerek kazancınıza mani olması da olasıdır. Siz eğer erkekseniz, iş ya da okul çevrenize, kadınsanız, aile çevrenize karşı bazı bilinçaltı kızgınlıklar gelişebilir ve ani patlamalar şeklinde ortaya çıkabilirler.


Oğlak Burcu Yorumu
Bu dönemde önemli bir insanla gizli görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bu görüşmeler iş hayatınızla ilgiliyse, mevcut işinizden başka işler hakkında gizli tutulması daha olumlu sonuç verecek olan bazı teklifler alabilirsiniz. Mevcut işinizle ilgili asabi birikimleriniz olduğu için, bu teklifler size son derece cazip gelebilir. Gene de hemen havlu atmayıp, olayı biraz mantık süzgecinden geçirmeniz yerinde olur. Maddi konularla ilgili kararlar vermekten elinizden geldiğince kaçınmalısınız. Bu konularda önemli yargı hataları yapmaya açıksınız. İş ve para konularında bir aksilikle karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu Yorumu
Bugün altında olduğunuz etkiler sizi zihinsel ve entelektüel konularda ve girişimlerinizde olumlu yönde etkileyeceklerdir. Sağlam ve mantıklı tutumlarınızla, herkes tarafından kabul edilir fikirleriniz olacak. İlgi alanınıza giren her şeye büyük bir istekle atılacak, sorumluluk almaktan kaçmayacak ve her ne konu olursa olsun verdiğiniz kesin kararların sonucunda pişman olmayacaksınız. Yalnız, sizi sinirlendirmek isteyen insanların dedikodularına maruz kalabilirsiniz. Tabi ki, buna aldırmayacak, en kısa zamanda onlara kimin haklı olduğunu göstereceksiniz. Aslında konulara bu kadar çabuk adapte olmanız ve sonuçta kesin başarı elde etmeniz. konsantrasyon gücünüzün üst seviyelerde olmasına bağlı.

Balık Burcu Yorumu
Bazı gerilimlere sahipsiniz. Aşırı çalışma ve kendinizi kabul ettirme gayretleri içinde olabilirsiniz. Bununla beraber ne derece başarılı olursanız ve ortaya ne derece mükemmel şeyler koymuş olursanız olun, bunların size yetersiz görünmesi ve kendinizi devamlı zorlamanız olasıdır. Eğer buna uzun süre devam ederseniz, sinirlerinizin dayanamaması ve bir gün aniden çöküvermeniz münkündür. Bugün konuşma gücünüz oldukça yüksektir. Akıcı ve ikna edicisiniz. Bu yeteneğinizle önemli şeyler elde edebilirsiniz. lnsanları yönetme ve idareyi ele geçirmeye uygunsunuz. Büyük işlere uygun, keskin bir zeka akışına sahipsiniz, fakat aynı zamanda da oldukça peşin hükümlüsünüz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla