Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.06.2015, 06:21   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

Boğa Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Boğalar Pazar günümüz, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerjiyi doğru biçimde kullanmak için, şu anda durduğunuz noktanın farkında olarak bilinçli bir şekilde hareket etmek tabii ki en doğrusudur. Değişimler güzeldir ancak uzun süreli etkili olması için temelinin güçlü olması gerekir.

Saat 15:53 Ay-Mars görümü, mali konuların evimizle alakalı konularda hızlıca gözden geçirilmesini sağlarken, ihtiyaçlarımızı satın almak için alışverişte bulunabiliriz. Tabii ki dikkatli yapılmasında yarar var.

Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bedenimizi dinlendirmek, sohbet etmek, kitap okumak, müzik dinlemek gönlünüzü huzurlu kılacaktır.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince yakın çevreniz, alanınız içinde, güven duyduğunuz insanlarla temasta kalmayı, bazen sadece kendi başınıza olmayı da tercih edebilirsiniz. Mahalleniz, eski dostlarınız, geçmiş anılar, aile sıcaklığı, çocuklar, huzur duygusu ve sevdiğiniz her şeyin üzerine titrediğiniz bir süreçtir. Değer verdiğiniz her ne varsa onu korumak, kollamak istersiniz. Yarar-Zarar hesabı yaparsınız. Yarınlarınızı garanti altına almanın önemi üzerinde daha fazla durursunuz. Aileniz, yuvanız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı konular da gündeminizde yer alır.

Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda seyrine başlayacak ve saat 20:00 de Güneş ile olumlu bir görünümü var. Yakın çevremizle olan ilişkimizde hem koruyucu tarzda düşüneceğiz hem de titiz bir şekilde analizde bulunacağız. Değerli bulduğumuz ne varsa onu muhafaza etmekten yana olabiliriz. Sağlığımız, çocuklarımız, aşk veya işimizle ilgili konular üzerinde dikkatlice duracağız.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla