Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.06.2015, 10:37   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

Kova Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi



Sevgili Kovalar yeni haftamızın ilk etkili enerjisi, saat 13:26 da gerçekleşen Ay-Merkür mücadeleci görünümüdür. Bazı konularda endişelerimiz olabilir veya belirsizlikler kafamızı yorabilir. Bilinçli düşünmemiz gerekiyor. Mantığımız ile duygularımız arasındaki dengeyi iyi ayarlamamızda yarar var.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, parasal konularda muhasebemizi doğru biçimde yapmanın önemini vurguluyor. Hesabı bilmek ve hayalci davranmamak lazım.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, tabii ki gayet olumlu değişimlerin, yeniliklerin hayatımıza dahil olacağını işaret eden bir enerji. Devam eden ilişkimizde hem ortaklaşa hareket etmekten yanayız hem ede kendi özgürlüğümüze çıkmak istiyoruz. İşte bu görünüm sayesinde bunu başarabiliriz. İlişkimiz yoksa hayatımıza girecek olan insanla bir yerde bir şekilde karşılaşabiliriz. Eskisi gibi değiliz. Seçmesini biliyoruz. Nasıl biri istediğimizin farkındayız. Bu görünüm de, farkındalığı yüksek Kovalara beklentilerine yönelik bir aşkı müjdeliyor. Vadesi çoktan dolmuş, zaten pamuk ipliğine bağlı olan, bitsin de yolumu çizeyim diyen Kovalar bu görünüm sayesinde pürüzlü ilişkilerini sona erdiriyorlar. Ayrıca bu görünüm sayesinde yeni ortaklar, yeni bir çevreye girme, yeteneklerinizi değerlendirme anlamında da önünüzde kapılar açılıyor. Değişime her zaman açık olan Kovaların bu enerji sayesinde bir hayli aktif hale geleceklerini söylemek isterim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla