Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.06.2015, 19:22   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu

Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu



Haftanıza kalabalık yerlerde olarak veya iş alanlarınıza kanalize olarak başlıyorsunuz sevgili yaylar. Partnerinizle bazı fikirleriniz bu haftabaşı sizin fikirlerinizle örtüşmeyebilir. Dış ortamlardan alacağınız güzel etkilerle, kreatif işlerinizde istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz.

Salı günü, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin sizi yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir. Yönlendirilmelerden ve aldanmalardan uzak durun. İlişkilerinizde kendinizi kandırmayın.

Çarşamba günü, mars yengeç burcuna geçecek ve sizin ortaklaşa giderler ve gelirler evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, **** dürtülerimizi temsil eder. Yani bu dönem boyunca banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Bu ev, gizli ve ölümle ilgili bir ev olduğundan, tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. Bilinmeyen, ruhani konular bu dönem içerisinde dikkatinizi daha fazla çekecek. Ayrıca sekse ve karşı tarafa düşkünlüğünüz yine bu aylık dönem içerisinde artabilir.

Astrolog Hande Kazanova
Kaynak: myastrolojiburc.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla