Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.06.2015, 06:38   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koçlar saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Özgür hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak partnerimiz veya bazı kişilerle olan ilişkimizde dengeyi korumamız, nezaketli davranmamız gerekebilir.

Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Terazi burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, ilişkilerde doyumsuzluk ve keyifsizlik verebilir. Gözlerden uzak kalmak arzunuz yoğun olabilir. Tabi ki bütün bunlar, her Koç burcu için geçerli değildir. Kişisel yapınız, yaşam biçiminiz ve hayata bakış açınıza göre şekillenebilir. Özellikle evinde huzursuz olanlar veya partneriyle sorunu olanlar burnundan soluyor gibidir. -Neden alttan almak zorundayım, neden hep ben iyi niyet göstermek durumundayım diye iç geçirebilirler. Haklı olabilirler. Ancak şu var ki, bu zaman diliminde bir şeyi ifade edebilmek, karşınızdakine izah etmek denizin dibinde inci tanesi aramaya benzer. O nedenle sakin olmak gayet yararlıdır. Ayrıca ilk kez buluşmaya karar verenlerin bu saat dilimini tercih etmemeleri yararlıdır. Çünkü birbirinizin güzel yönlerini görmekten ziyade kusurlarına odaklanmanız mümkündür.

Saat 20:56 Ay-Akrep burcu geçişinde, duygular yoğunlaşıyor, tutkulu hale geliyor. Hayata bakış açınız ne yönde ise, durumları o şekilde analiz etmeniz mümkündür. Bazen duygusal, bazen mantıklı kimi zaman katı bir tutum içinde olabilirsiniz. Tabii ki dengeyi kuracak olan kişi biziz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla