Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.06.2015, 06:47   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu



Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyor. Evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerin iş hayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz.

Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimileri ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart, bunu unutmayınız. Boşluk saatleri içinde, bitirilmesi gereken işlerinize öncelik veriniz. Çevrenizde bulunan kişilerle politik tarzda iletişimde bulunmak, anlaşmaya çalışmak gayet yararlıdır.

Saat 20:56 Ay-Akrep burcu geçişi süresince ne kadar çok şeyi çözebilirseniz, öğrenebilirseniz, kendinizi daha fazla huzurlu hissedersiniz. Sırlarınızı gayet iyi korursunuz ve kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çünkü bu zamanda kimseye pek güven duyulmayacağını düşünürsünüz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla