Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 04:09   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu

Koç Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu



Sevgili Koç'lar Temmuz ayında size bol şans diliyorum.

İlk etkili enerjimiz 2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak olan dolunay. Bir yanımız ailevi yanımızı korumak ve kollamak isterken, diğer yanımız ise iş hayatındaki öneme dikkat çekmek istiyor. Biraz hassasiyet ve kötümser düşünmeye açık bir hal yaşayabilirsiniz. İş birliğine açık olmalı ve iç dünyanızda tüm dengelerin yerli yerinde olabilmesi için güvende olmalısınız. Dolunay bir bitiş veya final olabilir.

8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Zihninizin merkez aldığı nokta yuvanızdaki iletişim olacak. Korunmak ve sahiplenilmek isteyeceksiniz.

16 Temmuz tarihinde Yeni ay Yengeç burcunda oluşacak. Bu Yeni ayda ise ailevi olgularınız temel alınacak. Hassasiyet fazlaca olacak. Yeni adım atma anlamında olayları objektif değerlendirebileceksiniz.

19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Seyrine başladığı anda çalışma hayatınızla ilgili konuları, sağlığınızla alakalı durumları ve özel hayatınızdaki partner ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz.

23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde kendi fikirlerinizi merkeze alarak düşünme anlamında önemli bir süreç geçireceksiniz.İlişkilerinizde aradığınız kıstasları ve beklentilerinizi daha iyi gözden geçireceksiniz.

31 Temmuz tarihinde Kova burcunda Dolunay oluşacak. Bir yanınız toplumsal ilişkilerinizi ele alırken, diğer taraftansa kendinizi merkeze alma halinden ideallerinize bakacaksınız. Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri bir daha gözden geçireceksiniz.

Gerileme hareketinde mevcut aşk ilişkinizi ele alacaksınız. Ay sonu itibariyle durumunuza bakmalı, sosyal hayattan uzaklaşmadan duygularınızı gözden geçirmelisiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Konu DeRDeST tarafından (28.06.2015 Saat 04:11 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla