Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 07:31   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Sevgiliniz veya Eşiniz Başak Burcu İse

Sevgiliniz veya Eşiniz Başak Burcu İse



ELEŞTİRİLERİNE KULAK VERİN!

Başak burçları , titiz, çalışkan ve hep planlı hareket etmekten hoşlanır. Detaylara çok dikkat eder ve çok eleştirir. Ama bu eleştirilerde genellikle haklıdır. Onun eleştirileri aslında her şeyin daha iyi olmasını istemesinden kaynaklanır. Onun eleştirilerine kulak verir ve sinirlenmeden dinleyebilirseniz genellikle uyumlu bir beraberliğiniz olur. Duygusal biri değildir ama sizin duygusallığınız ve şefkatli yaklaşımınız çok hoşuna gider.

Alternatif hediye seçenekleri: Kadınlar için ev ailetleri, mutfak gereçleri, şık bir cep telefonu, netbook, kaliteli iş kadını elbiseleri, düz ama iyi kesimli yün elbiseler, etekler, küçük ceketler, kahverengi, gri veya krem bluzlar. Erkekler için ajanda, gri tonlarında pötikare erkek gömlekleri, her tür kitap, şık bir gözlük, eldiven ve atkı takımı isabetli bir seçim olacaktır.

En iyi anlaştığı burçlar: Güven verecek olan Oğlaklar ve Boğalar’la iyi anlaşır. Balıklar’la iyi bir çekim yakalayabilirler. Yengeç ve Akrepler’se onlara heyecanlı bir dünyanın kapılarını aralayabilirler.

Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla