Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.06.2015, 04:38   #2 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 29 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

29 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu: Gelir dışı kaynaklarınızla ilgili büyük bir akrabanızla gerginlik yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler sabah saatlerinde şaşırtabilir. Akşam güzel sürprizlere açık olmalısınız.

Boğa Burcu: İkili ilişkilerde önemsenmek isteyeceğimiz ve karşı tarafın özellikle ortaklıklarda sorumluluklarımızın bilincinde davranmamızı bekleyeceği bir sabah olacak. Evinizde hareketli bir akşam olabilir.

İkizler Burcu: Önümüzdeki günlerde sağlığınıza özel ilgi göstermeniz ve ciddi kararlar almanız gerekebilir. Dış görünüşünüze dair radikal değişiklikler yapmamakta fayda var. Arkadaşlarınızla değişik bir akşam geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Uzun soluklu fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymanın tam zamanı. Önümüzdeki bir hafta süresince bugüne kadar üzerinde çalıştığınız projelerin sorumluluğunu alabilirsiniz.

Aslan Burcu: Evinizle ilgili sorunları ailenize karşı sorumluluklarınızın bilincinde ele almanın tam zamanı. Bir emlak ya da dekorasyon değişikliğinden aile bireyleri arasında buzları eritmeye kadar her şey olabilir.

Başak Burcu: Hayatınızda ele almak istediğiniz önemli konuları ele alacak sorumluluğu içinizde hissedeceksiniz. iletişim ve öğrenme yeteneğinizin yüksek olduğu bugünlerde yeni ve güçlü bağlantılar kurabilirsiniz.

Terazi Burcu: Önümüzdeki bir haftalık süreçte maddi durumunuzu ele alarak geleceğe yönelik sağlam ve somut adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Akşam eşinizin sürprizlerine hazırlıklı olun.

Akrep Burcu: Kendiniz ve ilişkilerinizde arzu ettiğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sizden ya da sizin ilişkinizden beklentinizin yüksek olduğunu kabul edebilirsiniz.

Yay Burcu: Kendinize bir fırsat verin. Fedakarlık ve sevdiklerinize karşı verici olmanın size yararı olduğu kadar zorlayıcılığı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Arınmak için ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sosyal organizasyonlarda keyif için başladığınız görevlerin sorumluluğunu alarak liderlik kabiliyetlerinizi ortaya koymanın zamanı. Yeni bağlantılar kurmak için yeni ortamlara girebilirsiniz.

Kova Burcu: Kariyeriniz ile ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilir ya da üstlerinizin sizden daha fazla sorumluluk almanızı beklediğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ortaya orjinal fikirler atabilirsiniz.

Balık Burcu: Hayatınızla ilgili idealleriniz, bir hayat felsefeniz, inançlarınız var peki ama ne kadar hayatınıza uygulayabiliyorsunuz? İdealleriniz doğrultusunda sorumluluk alarak adım atmanın tam zamanı!

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla