Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.06.2015, 04:53   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Öner Döşer 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

Öner Döşer 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu


Pazartesi gününe başlarken Ay henüz Akrep burcunda ilerliyor. Sabahın erken saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn kavuşumu, güne ve haftaya başlarken kendimizi biraz sıkıntılı ve daralmış ya da engellenmiş hissedebileceğimizi gösteriyor. Ama 06:21’de Ay’ın Satürn’den ayrılıp Akrep burcundan çıkışı ve Yay burcuna geçişinin ardından, sabahın ilerleyen saatlerinde rahatlamaya başlayabiliriz. Sabah 09:26’da kesinleşecek Venüs-Uranüs üçgeninin hareketlendirici etkilerinin devreye girmesiyle motivasyonumuz artmaya başlıyor. Bu uyumlu açı, özel ilişkilerde sürpriz ve heyecanlandırıcı gelişmelere açık olacağımızı gösteriyor. Karşı tarafı şaşırtan beklenmedik aşk ilanları, teklifler, evlilik kararları gibi hızlı ve harekete geçiren enerjiler haftanın ilk yarısında devrede olacak. İlişkilerde birbirini sıkmadan gelişebilecek, özgürce, spontane ve keyifli birkaç günlük süreç olabilir bu. Gün boyunca hakim olacak bu enerjinin yanı sıra, gece saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün karesi duygusal karmaşaya, çözülmeye yönelten hayal kırıklıklarına açık olacağımızı gösteriyor.

Salı günü boyunca Yay burcunda ilerleyen Ay eğitim, yayıncılık, yabancı kültürlerden kişilerle yapılan işler, turizm, seyahatler gibi konularda güzel ve olumlu gelişmeler yakalayabileceğimizi gösteriyor. Ay-Merkür karşıtlığının kesinleşeceği öğle saatlerine kadar (13:20) yapacağımız toplantıda, açıklamalarda, konuşmalarda ve yazışmalarda istediğimiz neticeleri almakta zorlanabiliriz. Fikir ayrılıkları ve tartışmalara davetiye çıkaran bu etkiler öğle sonrasındaki saatlerden itibaren azalmaya başlıyor. Akşam saatlerinde etkinleşecek açılar son derece olumlu ve rahat akış içerisinde olacağımızı gösteriyor. Ay’ın sırası ile Uranüs, Venüs, Jüpiter ile yapacağı uyumlu açılar, her türlü iş ve girişim açısından güzel bir zaman diliminde olacağımızı gösteriyor. Bu olumlu açılar sosyal organizasyonlar, ekip çalışmaları, dayanışma isteyen ortaklaşa projeler, toplantılar, açıklamalar, duyurular açısından değerlendirilebilir. Aşk ve ilişkiler açısından da son derece olumlu gelişmeler yakalayabiliriz. Gece 21:17’de kesinleşecek Ay-Jüpiter üçgeninin ardından Ay boşluğa giriyor ve gecenin devamında Yay burcundaki ilerlemesine açısız devam ediyor.

Çarşamba gününün ilk yarısında Yay burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay, saat 12:10 itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. Günün ilk yarısında bir şeyler olumsuz gidecek anlamına gelmiyor. Nitekim Venüs-Jüpiter’in saat 10:20’de gerçekleşecek tam kavuşumu sabah saatlerinin olumlu enerjisini arttırıyor. Ay’ın Oğlak burcunda seyredeceği öğle saatleri sonrasında girişeceğimiz işlerde sağlam ve temkinli adımlar atmamız, gereksizce risk almaktan kaçınmamız yerinde olur. Zira akşam saatlerinden itibaren Ay-Mars karşıtlığının etkisi devreye giriyor. Kazalara, sakarlıklara açık olmamızın yanı sıra, tartışmalara, çekişmelere de açık olacağımız saatlerdeyiz, dikkat!

Perşembe günü boyunca Oğlak burcunda ilerleyen Ay, sabaha karşı Neptün ile uyumlu açısının ardından, Güneş ile tam karşıt açıya geliyor: Oğlak burcunda dolunay! 9 derece Oğlak’ta gerçekleşen bu dolunay, bir şeyleri somut ve görünür hale getirme arzumuzun artacağını gösteriyor. Oğlak-Yengeç burçları ekseninde oluşan bu dolunay, iş-aile, sosyal hayat-özel hayat, mantık-duygular arasında kalacağımız ve hangisini öne çıkartacağımız konusunda seçim yapmakta zorlanacağımız birkaç günlük süreçte olacağımızı da gösteriyor. Dolunayın ardından Ay’ın önündeki ilk hareket Plüton ile kavuşum olduğundan, geleceğe yönelik yeniden yapılandırıcı etkilerin devreye gireceğini tahmin edebiliriz. Tabii yazımın başında da belirttiğim gibi, Plüton dönüşüm krizini ve hırpalayıcı enerjileri temsil eder. Dolunay esnasında etkin olacak Mars-Plüton karşıtlığı ve dolunayın bu karşıtlıkla açısal irtibat kurması, hayli kritik ve zorlu birkaç günlük sürece işaret ediyor. Konu hakkında bilgi için yazımın giriş kısmını okuyabilirsiniz.Bugün sabah saatlerinde Güneş-Neptün üçgeni de kesinleşiyor. Manevi, ruhsal konularla ilgilenenler açısından kaçırılmayacak fırsatlar sunan bu uyumlu açı haftanın ikinci yarısı boyunca etkin olacak. Etrafımızda gelişen zorlu durumlara rağmen, olayla olay olmadan, maneviyatımızı yüksek tutarak zorlukları aşabiliriz. Yine bugün kesinleşecek Merkür-Uranüs altmışlığı, zihinsel ve entelektüel konularda, eğitimle ilgili konularda destekleyici etkilerin devrede olacağını gösteriyor. Hafta sonuna kadar etkin olacak bu uyumlu açı, en zorlu durumlarda, sınavlarda ya da toplantılarda bile yaratıcı çözümler, formüller üretme şansımız olduğunu gösteriyor.

Cuma gününün ilk yarısında Ay Oğlak burcunda ilerleyen Ay, öğle saatleri civarında Satürn ile altmışlık açısını kesinleştiriyor. Sağlam ve kalıcı adımlar atmak, bir şeyleri sağlama ya da garantiye alma yönünde girişimler yapmak açısından kullanabileceğimiz saatlerdeyiz. Ama bu açının kesinleşeceği 13:38 ile Ay’ın Kova burcuna geçeceği 15:20 saatleri arasında Ay’ın boşlukta olacağını, bu yüzden sağlam ve kalıcı temeller atmak istediğimiz işleri bu zaman aralığına denk getirmemizin pek de isabetli olmayacağını hatırlatmakta fayda var. Ay’ın Kova burcunda seyredeceği akşam ve gece saatlerinde zihinsel ve entelektüel aktivitelerde bulunabilir, sosyal organizasyonlarda yer alabilir, ekipçe yapılacak ve geleceğimizi ilgilendiren idealist projeler için çalışabiliriz. Toplumsal konulara, insan ve hayvan haklarına duyarlılık göstereceğimiz bir gündeyiz.

Cumartesi günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Geleceğe yönelik idealist projelerde yer almak, yeni şeyler öğrenmek, insani konulara yönelmek, kişisel ve toplumsal gelişimle ilgilenmek açısından harika bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde kesinleşecek ve bütün günü etkileyecek Merkür-Jüpiter altmışlığı da yine zihinsel ve entelektüel konularda, sınavlarda, toplantılarda çözüm üretebilme, başarı sağlayabilme, karşı tarafa düşündüklerini derli toplu izah edebilme yeteneğimizi aktif ediyor. Yabancı kültürlerden kişilerle yapacağımız işlerde başarı şansımız hayli yüksek. Lisan ve konuşma becerimizi geliştirmek istiyorsak hemen harekete geçebiliriz. Seyahatler açısından da harika bir zaman dilimindeyiz. Merkür-Jüpiter arasındaki uyumlu açılar, dini ve ilahi konularda bir şeyler öğrenmek, bu konular üzerine yazmak, konuşmak açısından güzel fırsatlar sunar.

Pazar gününün büyük çoğunluğunda Kova burcunda ilerleyen Ay yeni bilgiler edinmek, kişisel gelişim konularıyla ilgilenmek, sosyal ortamlarda yer almak, entelektüel ve zihinsel faaliyetlerde bulunmak açısından güzel bir zaman diliminde olduğumuzu gösteriyor. Ay’ın Uranüs ve Jüpiter ile temasının ardından, sabah saatlerinde Merkür ile uyumlu açıya ilerliyor olması, güne başlarken iletişimin rahat ve olumlu akacağına işaret ediyor. Önemli konuşmalarımızı, mesajlarımızı, duyurularımızı sabah erken saatlerine denk getirebiliriz. Ay-Venüs karşıtlığının ilişkilerde dengesiz davranışlara yöneltebilen enerjisinin de devrede olacağı sabah saatlerinde özel ilişkilerde dikkatli olmamızda fayda var. Ay-Satürn karesinin duygusal blokaj ve engellenme hissi yaratabilen etkileri öğle sonrasındaki saatlerde bizi zorlasa da, gün genelinde etkin olacak Merkür-Venüs altmışlığının olumlu enerjisi daha baskın gelecektir muhtemelen. Zira bu uyumlu açı aşk ve ilişkilerde kendimizi ifade etme becerimizi olumlu yönde etkileyebilir. Sanatsal ve artistik konularda yaratıcı fikirler ortaya çıkarabiliriz. Önemli konuşmalarımızı, anlaşmalarımızı bu güne denk getirebiliriz. Seyahatler ve geziler açısından güzel bir gündeyiz. Değerlendirebiliriz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla