Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2015, 03:42   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Astrolog ve Yazar Filiz Özkol Kimdir? Biyografisi

Astrolog ve Yazar Filiz Özkol Kimdir? Biyografisi


İzmir doğumlu olan Astrolog-Yazar; astrolojiye daha lise yıllarındayken ilgi duymaya başladı. Daha sonraki yıllarda ise bu alana daha profesyonelce yaklaşarak yoğun çalışmalarda bulundu.

1990 lı yıllarda radyo programcılığına başladı. Şiir ve sanat odaklı yaptığı yayınlar kısa sürede beğeni topladı. Radyo programlarına Astroloji Saatleri adı altında bir yenisini daha ekleyen Filiz Özkol, uzun yılları alan bir radyo programcılığı geçmişine sahiptir. Yine ayni zaman diliminde, radyoculuğun yanısıra, Yeni Asır gazetesinde Astroloji yorumları ve Okuyucu Köşesi başlıklı yazıları yayınlanmaya devam etmiştir.

2000 yılında ise kariyerine astroloji ve insan ilişkileri konulu TV programları ile devam eden yazar; halen İstanbulda Sabah Gazetesinin Günaydın ekinde, Yeni Asır gazetesinde ve Seninle dergisinde yazılarını sürdürmektedir. Bu arada, değişik kanallarda konuk olarak TV. Programlarını sürdürmektedir. Yayınlanmış 3 kitabı bulunan yazar, değişik Astroloji Aktiviteleri ile de çalışmalarına devam etmektedir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla