Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2015, 04:14   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu

Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu



Bu haftabaşı, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik ve farklı planlar gününüze neşe katacak.Temmuz ayında ortaklaşa parasal konularda enerjinizi ortaya koyacaksınız sevgili yaylar. Bir yandan da seyahatler, yabancı ortamlar ve bu yerlerde tanışacağınız insanlarla oldukça etkili ilişkiler içinde olabilirsiniz.

Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri önemli seyahatler, eğitim fırsatları, ortaklaşa yapılacak güzel işleri karşınıza gelebilir. Yine hukuksal konularda da şans sizden yana olabilir. Çarşamba günü medyadan, daha az tanıdığınız insanlardan güzel bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.Perşembe günü devreye giren dolunayla birlikte para işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. Ortaklaşa para alanınızda yapacağınız yeni düzenlemeler, para getirilerinize yarayabilir. Elinize bu dolunayda bir para geçebilir. Ya da beklediğiniz bir para varsa gecikebilir, hassaslıklara açık olun.

Yine bu Perşembe Aşk hayatınızda farklı duyguların peşinden gideceksiniz. Kalbiniz boşsa sizden çok farklı bir insanla hızlı bir ilişki içinde bulabilirsiniz kendinizi. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde farklı olabilir. Haftasonu ise, partnerinizle seyahatte, tatilde veya uzak yerlerde keyfinize diyecek olmayacak. Her tür sorununuzu konuşabilir ve ilişkinizde daha güçlü seviyelere geçebilirsiniz. Yine ortaklaşa yapılacak işlerinizde de şanslı bir haftasonu.

Astrolog Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla