Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2015, 04:53   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu



Sevgili Boğalar Çarşamba günümüzü, saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumuyla karşılayacağız. Bu enerji, aile içinde gücünüzün artışı, evinizi genişletmek, büyütmek anlamında kısmetlilik, konforlu bir yaşam, iç huzurunuzun yükselişi gibi olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Kendinizi evin kral ve kraliçesi hissedersiniz. Tüm iyi niyetiniz, sevginiz, dayanışma duygunuz aileye yönelik konularda yükselir. Evinize bir şeyler almak, güzelleştirmek arzunuz büyür. Ailede bir canlanma görülür. Moraliniz güçlenir. Evinize daha fazla düşkün olursunuz. Ödenmesi gereken borçlarınızı kolaylıkla halledersiniz. Çalışıyorsanız, farklı ve yaratıcı tarzda yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz işlere yönelirsiniz. Harcamaların ölçüsünü kaçırmazsak iyi olur.

Ay-Oğlak burcunda geçişine, saat 12:11 itibariyle başlayacak. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. Bir mesele üzerinde düşünürken, güvenilirlik, dürüstlük ilkesi bizim için kıymetli olacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Mutlaka düzgün ve tutarlı olmasına özen göstereceğiz. Sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu.

Saat 20:33 Ay ve Mars karşıtlığında, çevrenizdekileri etkileme gücünüz fazlasıyla yoğundur. Sizin gibi düşünmeseler de bunun pek dert etmezsiniz. Eğer kafanızın içinde yapmayı düşündüğünüz bir şey varsa ne yapıp edip bunu yerine getirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda şu andaki şartların yetersiz oluşu canınızı sıkabilir. Daha iyi imkanlar altında olduğunuzda rahat edeceğinizi bilirsiniz. Ayrıca aşk konusunda kafanızın içi bu aralar karışık olduğu için bir yandan iletişimde bulunmaya çalışırken diğer yandan güç ve kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. Sizin için güvence çok önemli olduğu için, hassasiyet bu saatlerde biraz artabilir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla