Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2015, 04:57   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu



Sevgili Yengeçler saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumuyla Çarşamba gününü selamlıyoruz. Bu enerji, mali konulardaki harcamaların artışı ancak parasal gelirinizin yükselişi anlamında ikili bir tesirdir. İleriye dönük düşünmenizi ve buna göre yeni planlamalarda bulunmanızı sağlar. Eğer yatırım düşünüyorsanız, bu enerji, piyasa şartlarına göre doğru bir karar vermenizde yardımcı olur. Eviniz, ailenizle ilgili yeni gelir kaynakları ve desteklerin göstergesidir. Gelişmeleri işaret eden bu kavuşum ailenin büyümesi ve ihtiyaçların artacak oluşu da işaret eder. Gereksinimlerinizi karşılarken, fazla açılmamak, dikkatli davranmak tabii ki faydalıdır. Sağlık, sosyal ilişkiler, evinizle ilgili ihtiyaçlar için para harcanabilir. Belli bir canlanma finansal konularda görülür. Kazançlı işlere yönelmenizde yardımcınızdır.

Saat 12:11 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu geçişi, ilişkide kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır.

Saat 20:33 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak karşıtlık partnerinizin sizinle, sizin de aynı şekilde onunla beraberliğinizi ilgilendiren konularda üzerinde konuşmanız, ilişkinizin niteliğine göre el ele vermeniz veya tam tersine tartışmanız anlamına gelebilir. En ufak bir terslik sizi kolaylıkla derinden etkileyebilir. Sözgelimi, konuşulmayan veya bilinmeyen durumlar, geleceğinizi içeren ancak elinizde olmayan meseleler kısaca her şey hakkında duyarlılık gösterebilirsiniz. Partneriniz veya bazı kişiler size baskı uygulamaya kalkışabilirler. Aklı başında ve mantıklı, tarafsız bir şekilde olayları gözden geçiriniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla