Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.2015, 03:32   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Zeynep Turan Başak Burcu Temmuz 2015

Zeynep Turan Başak Burcu Temmuz 2015



Bu ay “keşke”lerin olmadığı bir yerde yaşamak ister misin? Bence istemelisin, çünkü hem aşk hem de iş hayatın sana baskı yapmak için yerini almış bekliyor. Ne yaşanırsa yaşansın ya da geçmişte ne karar almışsan al sakın “keşke” lafını kullanma. Bu ay gardını indirmen için hiç de uygun bir ay değil!

Biraz lükse kaçayım derken bütçeni aşabilirsin!
Temmuz ayının tepkili bir ay olduğunu 2 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak Dolunay ile daha iyi anlayabilirsin. Dolunay seni gereksiz harcamalara sürükleyeceği gibi; aşk hayatında da bir takım krizler yaşatabilir. İlişkilerde savunma geliştirdiğin, karşı tarafın fikirlerine pek de kulak asmadığın bir süreç var önünde… Özellikle de sözlü, nişanlı, evlenme hazırlığı içinde olan bir Başaksan, yapacağınız seremoniler için ya da evinize alacağınız eşyalar için lükse kaçmak isteyebilirsin. Bu durum da karşı tarafın sinirlerini gerecektir. Partnerinin olmasa bile, onun ailesinde konuşulan bir takım sözler kulağına gelebilir.

Ne düşünürsen başına gelir derler ya…
8 Temmuz’da yönetici gezegenin Merkür’ün Yengeç burcuna geçişine ise sevinir misin, üzülür müsün sen karar ver. Çünkü Yengeç burcundaki Merkür, mantığı dinlenmeye bırakır ve kalp gözüyle hareket eder. Aslında bu senin de biraz olsun dinlenmen demek. Daha duyarlısın, sezgilerin hiç olmadığı kadar kuvvetli ve aldığın kararlar karşı taraf üstünde şok edici etkiye sahip! Beklenmedik anlarda beklenmedik çıkışlar yapacağına eminim…

Toplumsal amaçlar ön planda!
16 Temmuz Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay, 11.evini etkiliyor… Bu da; arkadaş grupları veya sosyal organizasyonlar içerisinde olmaya ihtiyaç duyabileceğine işaret ediyor. Sosyal anlamda aktif olacağın, özellikle kadınlarla pek çok kontak kurabileceğini vurguluyor. Bu döngüde arkadaşlarının ihtiyaçlarına karşı çok hassas olabilirsin. Yakın çevrenle gerçekleştireceğin organizasyonlarda, sempatiyi üzerinde toplayacaksın.
Kalp mi, akıl mı? Ya da aşksız mı kalmalı?

“Eski sevgiliden dost olur mu?” sorusunu daha tartışmadan, onla tekrar sevgili olmaya aday olduğun günlere hoş geldin! Neden mi? Çünkü aşkın, estetiğin, sevginin, uyumun ve dengenin gezegeni Venüs, senin burcunda gerilemeye hazırlanıyor! Venüs zaten senin burcundayken, zayıf konumda ve tam olarak kendi kapasitesini gösteremiyor. 25 Temmuz – 6 Eylül tarihleri arasında gerileyecek olması ise seni aşkta aklı karışık bir hale getiriyor… Olumlu tarafı ise retro dönemleri olaylara uzaktan bakma fırsatı verir. Bu süreçte ilişkindeki sorunları ele alma, iyileştirme çabasına girebilirsin.

31 Temmuz’da Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay; 6. Evinde etkili olacak. Peki 6. Ev derken ne demek istiyorum? Başkalarının ihtiyaçlarına karşı olan duyarlılığın bu döngüde daha da artacaktır. Çalışma potansiyelin yükselecek ve beraber çalıştığın insanlarla uyumun takdir görecektir. Çünkü sen iş ortamını evin gibi görebilirsin bu dönemde. Eğer evcil bir hayvanın varsa ona karşı olan şefkatin daha da yoğunlaşacaktır. Eğer evcil bir hayvanın yoksa edinmek için çeşitli yollar deneyebilirsin… Sana önerim; barınakları ziyaret etmen…

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla