Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.2015, 04:00   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu



Sevgili Teraziler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında Cuma günümüz başlıyor. Duygularımız ciddileşiyor. İster istemez her şeyi köşeliyoruz. Sağlamlık, dürüstlük, sorumluluk çerçevesi içinde durumları ele alacağız.

Saat 13:38-15:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Ciddiyet her mesele üzerinde etkilidir. Ailemizi ilgilendiren veya özel hayatımızla alakalı konuları sorumluluk çerçevesi içinde ele almak mecburiyeti canımızı sıkabilir. Etrafımızdaki insanların yaklaşımları rahatlamamızı sağlayacaktır.

Saat 15:21 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla