Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.01.2013, 18:59   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Evinde önüne geleni 'Spur'üyor

NBA'in iddialı ekiplerinden San Antonio Spurs, evinde Minnesota Timberwolves'u ağırladı. AT&T Center'daki mücadeleyi Spurs 106-88 kazanayı başardı.

NBA'in iddialı ekiplerinden San Antoni Spurs, evinde Minnesota Timerwolves'u ağırladı. AT&T Center'daki mücadeleyi Spurs 106-88 kazanayı başardı. San Antonio bu galibiyetle kendi evinde oynadığı 18 maçın 16'sını kazanma başarısı göstermiş oldu.
AT&T Center'da üst üste 16 maç kazanan Spurs, kendi rekorunu 3 Aralık 2010 tarihinde evinde üst üste 22 maç kazanarak kırmıştı.
Fransız oyun kurucu Tony Parker 20 sayı, 6 asistle takımının en çok öne çıkan ismi oldu. Yılların tecrübesi Tim Duncan ise 12 sayı, 9 ribaunt, 7 blok ve 5 asistle etkili bir performans ortaya koydu. Kenardan gelen Gary Neal 15 ve Manu Ginobili 12 sayı ile maçı tamamladı.
Konuk ekipte ise şut yüzdelerindeki düşüklük skora negatif şekilde yansıdı. Üst üste 3. yenilgisini alan Timberwolves'ta Andei Kirilenko 9 sayı, 11 ribauntluk performans sergiledi. 5 basketbolcunun çift haneli rakamlara ulaştığı Minnesota'da kenardan gelen J.J Barea 15 sayısı ile takımının en skorer oyuncusu oldu.
Minnesota'da Kevin Love, Brandon Roy, Chase Budinger ve Malcolm Lee sakatlıklarından dolayı forma giyemedi.

Spor x

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla