Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.2015, 12:39   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu



Sevgili Yaylar yeni haftamızın ilk görünümü, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşumudur. Hayata pozitif açıdan bakabilmemizde yardımcı olacak. Aile üyelerinizle sevgi, şefkat hisleriyle örülü bir tarzda ilişki kurabiliriz. Ruhumuzu ve bedenimizi dinlendirmek ihtiyacımız bir hayli yoğunlaşacak.

Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, hem ailevi hem de ilişkinizde güven ve huzurun sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret eder. Duygudaşlık sizin için çok kıymetlidir. Yaşamınızı tartışmalardan, sorunlardan uzak bir şekilde yaşamak istersiniz. Sahip olduğunuz değerlerinizi koruma altına alırsınız. Onların üzerine titrersiniz. Yanlışlıklardan, haksızlıklardan korunma ihtiyacınız yükselir. Belki de bu nedenle kendi içinize çekilir, o güveni size hissettirecek kişilerle bir arada olmaya çalışırsınız.

Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlığı, parasal kazanç anlamında yavaş ancak bir hayli derinden işleyen değişimleri işaret ediyor. Güven içinde yaşamak için tabii ki işinizi bilmeniz lazım. Zaten bu nedenle son yıllarda kendinizi garanti altına almak için mücadele vermektesiniz. Para konusunda eskisi gibi düşünmeniz artık pek mümkün değil. İşte bu nedenle çaba sarfediyor, mücadele veriyorsunuz. Ancak kazandığınızı da tutmayı ve yeteneklerinizi belli bir alanda geliştirmeyi, kullanmayı bilmelisiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla