Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.2015, 12:54   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık İkizler Burcu Yorumu

Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık İkizler Burcu Yorumu




Haftaya kariyer ve iş alanlarınızın aktif olmasıyla başlayabilirsiniz sevgili İkizler. Önemli işlere dahil olmayı pek onaylamayacaksınız. Maddi konularda alaca verecek dengesini iyi oturtmanız gerekecek, ortaya çıkacak bir ödeme sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insanla parasal konularda güç çekişmelerine karşı dikkatli olun.

Çarşamba günü merkür burç değiştirerek Yengeç burcuna geçiyor. Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.Ticaretle uğraşan ikizler, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak.

Perşembe günü, alacağınız olumlu açılarla iş alanlarınızda kafanız karışıksa bugünlerin size yol gösterecek etkilerini iyi takip etmeye çalışın. İşinizdeki idealist düşünceleri, yaratıcılığınızla, verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz. Sosyal çevrenizin de hızlanacağı bugünlerden sonra haftasonu daha fazla ruhunuza ve dinlenmeye vaktinizi ayırabilirsiniz.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla