Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.07.2015, 06:21   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcu 8 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 8 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2015 günlük burç yorumları,08 07 2015 burçlar, 8 Temmuz 2015 akrep burcu yorumu,8 Temmuz 2015 aslan burcu yorumu,8 Temmuz 2015 balık burcu yorumu,8 Temmuz 2015 başak burcu yorumu,8 Temmuz 2015 boğa burcu yorumu,8 Temmuz ikizler 2015 burcu yorumu,8 Temmuz 2015 koç burcu yorumu,8 Temmuz 2015 kova burcu yorumu,8 Temmuz 2015 oğlak burcu yorumu,8 Temmuz 2015 terazi burcu yorumu,8 Temmuz 2015 yay burcu yorumu,8 Temmuz 2015 yengeç burcu yorumu,2015 Temmuz ayı burç yorumları, günlük burç yorumları,2015 Temmuz günlük burç yorumları,8 Temmuz burç yorumları,8 Temmuz 2015 çarşamba burç yorumları



Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu etkisi altında Çarşamba günümüz başlıyor. Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunmalıyız, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri bir hayli fazla olur.

Saat 11:16 Ay-Mars görünümü, bir yanıyla mesleki konular, toplumsal sorumluluklarımızdan uzaklaşmak arzumuzu işaret ediyor. Diğer yandan bir şeyler planlıyoruz ve bunları gerçekleştirmek için bir hayli hassasız. Her şeyin istediğimiz gibi olmasını bekliyoruz. Bu olmadığında tepki gösterebiliriz.

Saat 19:44 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum.

8-23 Temmuz tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür süresince, etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenir. Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz. Kimsenin etki altında kalmadan kendiniz adına yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, eskinin sizin üzerinizde yarattığı tüm izleri silmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz, vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz.

Saat 23:24 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan, suya sabuna dokunmadan elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor, mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor, toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Konu DeRDeST tarafından (08.07.2015 Saat 06:35 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla