Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.07.2015, 13:56   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya rekor ücret

Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya rekor ücret






Gelen tüm reklam tekliflerini geri çeviren Kenan Doğulu ve yeni sezonda Kösem Sultan dizisinde başrol oynayacak olan Beren Saat, ilk kez Arçelik için kamera karşısına geçti. Ünlü çift, reklam filmi karşılığında 5 milyon dolar aldı.
Bugüne kadar ilişkilerini reklam malzemesi yapmamak için teklifleri geri çeviren Kenan Doğulu-Beren Saat çifti ilk kez kural bozdu. Ünlü karı koca evliliklerinin birinci yıldönümünde Arçelik'in 60'ıncı yılı nedeniyle çekilen reklam filminde bir araya geldi. Reklam filmi karşılığında oldukça cazip bir ücret alan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun 5 milyon dolara imza attığı öğrenildi.
ANGELİNA JOLİE GİBİ
Uzun süreden sonra ilk kez ekranda boy gösteren Beren Saat, filmin giriş sahnesiyle de dikkat çekti. Ünlü oyuncu, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in oynadığı 'Mr and Mrs.Smith' filmindekine benzer bir aksiyon sahnesiyle izleyicinin karşısına çıktı.
YENİ ŞARKISINI SÖYLEDİ
Kenan Doğulu, 'Ne yaparsan yap, aşk ile yap' sloganıyla ekranlara gelen filmde kısa süre önce piyasaya çıkardığı 'Aşk ile yap' adlı parçasınıseslendirdi.






Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla