Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2015, 04:51   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Mayonun Üzerine Ne Giyilir?

Mayonun Üzerine Ne Giyilir?


Günümüzde birden fazla seçenekler mağaza vitrinlerinde büyük yer kaplıyor. Birden çok model ve seçenekle kadınların plaj seçimlerine yardımcı oluyorlar. Yaz aylarında mayolar ve bikinilerle salınabilmek için dikkat edilmesi gerek en önemli konulardan biri de vücut tipinizdir. Gidilecek olan yerin ortamı da diğer bir faktörler arasındadır.

Partiler veya eğlence içerikli organizasyonlarda bulunmak seçilecek olan görünümün özenli olmasını gerektirir. Vücuda göre seçilmiş güzel bir mayonun veya bikinin üzerine tamamlamayıcılık sağlayacak renklerde, düz siyah veya beyaz uzun elbiseler seçilebilir. İsteğe göre yüzücü ya da ip askılı kısa uçuş uçuş miniler de böyle organizasyonlarda kurtarıcı niteliğindedir. Yaz aylarında oldukça fazla tercih edilen sandaletler kullanıldığında kombin tamamlanabilir. Ayrıca gladyatör diye adlandırılan son zamanların en moda yaz seçimlerinden biri olan sandaletler de kullanılabilir. Kombini tamamlamak amacıyla renkli kolyeler ya da bileklikler tercih edilebilir.

Tekne turları, sahil gezintisi gibi yaz aktiviteleri için de uygun olabilecek birçok kombin bulunmaktadır. Takılan renkli aksesuarlar kıyafetinize hoş görünümler katar. Yaz aylarında hem güneşten korunmak hem de şık görünmek için hasır renkli şapkalar size otantik hava katabilir. Ayrıca elinize alacağınız hasır, geniş hacimli çantalar bulunduğunuz ortamda sizin moda trendlerine uyduğunuzu vurgular. Keten elbiseler de seçeceğiniz kıyafetler arasında yer almalıdır, bu şekilde yaratmış olduğunuz görünüm oldukça otantik hale gelebilir.

Mayoların üzerine giyilebilecek olan kıyafetler arasında pareolar bulunmaktadır. Pareolar uzun zamandır moda olan tercihler arasında yer alır. Birçok renk, desen, tarz ve çeşitlerde bulunan pareolar istenildiği gibi kullanılabilir. Özellik mayolar üzerine tercih edilen pareolar arasında pantolon etek pareolar yer almaktadır. Mayonuza uygun renk ve desenlerde kombin yapılan pareolar plajda kıyafet görünümü elde etmenize yardımcı olur. Diğer bir seçenek olan şortlar spor bir görüntü elde etmenizi sağlayarak sizin rahat etmenize yardımcı olur. Ayrıca parmak arası sandalet ve ya terliklerle çok rahatlıkla kombinlenebilmektedirler.

Son zamanlarda oldukça moda olan kaftan görünümlü kıyafetler plajlarda ve ya havuz partilerinde dikkat çekmenizi sağlayabilir. İnce kumaşlardan yapılan kaftanlar uzun yere kadar bir görünüm sergilemektedir. Ayrıca önü açık ve ya kapalı olarak tercih edilebilir. Fazla kilolarını kamufle etmek ve sofistik görünmek isteyen hanımlarımız için kaftan iyi bir tercih olacaktır.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla