Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2015, 05:22   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Mini Eteğin Üstüne Ne Tür Kıyafet Giyilir?

Mini Eteğin Üstüne Ne Tür Kıyafet Giyilir?



Kıyafette seçimler bir anlamda kişiliğin temsilidir ve tamamen zevklerle şekillenir. Bu nedenle tarz konusunda eleştiri yapmak pek doğru olmamakla birlikte uyumu yakalamak, birbirine yakışanları kombinlemek ve renkleri benzer tutmak önemlidir.

Yaz aylarını çağrıştırdığı düşünülen mini etek aslında yaz kış güncelliğini yitirmeyen, her daim tercih edilen kıyafetlerden biridir.

Mini eteğin üzerine hangi kıyafetlerle kombin oluşturabilirsiniz?

Mini etek, sizin seçimlerinizle klasik ya da spor bir havaya bürünebilir. Bu havayı yaratmak içinse altına giydiğiniz ayakkabı ya da üzerine seçtiğiniz üst parça belirleyici rol oynar.

Mini etek giyip cici, sevimli bir kız gibi görünmek istiyorsanız eteğinizin üzerine bir atlet badi tercih edebilirsiniz. Bu görüntünün tam anlamıyla başarılı olması için eteğinizin mini kloş ya da mini pileli bir etek olması gerekir. Renk konusunda tabiki sizin tercihiniz ön planda olacaktır. Eteğin rengine uygun düşen bir atlet badiyi de böylece belirleyebilirsiniz.

Mevsim uygunsa atlet badinin üzerine uygun bir denim ceketle kombini tamamlayabilirsiniz.

Mini spor bir eteği daha da spor ve özgür bir görünüme bürüyebilmek için eteğin üzerine önden, iki ucundan bağlayabileceğiniz sevimli bir gömlek tercih edebilirsiniz. Bu gömlekler ister etekle kombinleyin ister pantolonla her zaman spor bir görünüm oluşturacaktır.

Eğer mini eteğiniz daha dişiliği vurgulayan, kadınsı bir hava estiren kesimlere sahipse, örneğin bir kalem etek tercih ediyorsanız bu eteği yine eteğinizin renklerine uygun düşen bir gömlekle tamamlayabilirsiniz. Düz dar eteklerle örtüşen en uygun model, gömleklerdir. Bu noktada da farklı alternatifleriniz oluşabilir. Mesela kalem eteği bir iş toplantısında kullanacaksanız üzerine biraz daha resmi duran, tek renk ve klasik kesim gömleklerden tercih edin. Ama toplantı gibi resmi bir ortamda değil de daha farklı bir ortamda kullanacaksanız kalem eteğinizle birlikte giyeceğiniz çiçekli ya da geometrik desenli bir gömlek tercih edebilirsiniz.

Mini eteğinizin üzerine üst kıyafet seçerken her zaman göz önünde bulundurmanız gereken nokta mini eteğiniz düz renkse üzerine desenli bir üst seçebilirsiniz, mini eteğiniz desenliyse üzerine düz bir üst kıyafet seçebilirsiniz.


Konu Papatya tarafından (25.11.2015 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim düzenlendi.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla