Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2015, 12:24   #1 (permalink)
Ada
Siyahı da Gökkuşağından Dışlamadılar mı?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
star Sıcak Su Saçı Uzatır mı?

Sıcak Su Saçı Uzatır mı?


Sıcak su (tabii sıcaklık kavramı kişiden kişiye değiştiği için size göre sıcak su) yağlı saçlardaki ve saç derisindeki yağı azaltarak saç diplerindeki gözeneklerin açılmasını sağlar. Ancak sıcak su aşırı yağlı saçlarda arada sırada yağı azaltmak için kullanılabilir. Sıcak su kullanımı uzun süreye yayılırsa saçlar kuruyacak ve solgun gözükecektir.
Saçların sıkça sıcak suyla yıkanmasının vereceği diğer bir zararda saç derisinin kuruması ve pul pul dökülmesi olacaktır. Sıcak su, sıcak saç maşası ve sıcak havalı kurutma makinesinin sürekli kullanımı saçların kırılmasını çoğaltır.


Profesyonel saç uzmanlarının tavsiyesi saçın doğal görünmesi ve sağlıklı uzaması için her 2 günde bir ılık suyla şampuanlanmasıdır. Bu nedenle kuaförlerde saçları ılık suyla yıkar. Sıcak suyu eğer saçlarınızı uzun süredir şampuanlamadıysanız, kötü hava koşullarına ve toza maruz kaldıysa ve aşırı derecede yağlandıysa kullanabilirsiniz. Sıcak suyla yıkadıktan sonra saçlar soğuk suyla durulanmalı ve saç bakım kremi kullanılmalı.

Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla