Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2015, 17:25   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu



Haftaya seyahat, tatil veya dış ortamlarda yapılacak işlerinizle başlamanız mümkün sevgili Teraziler. Bu haftabaşı, özel hayatınızda, göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkiniz kopma noktasına gelebilir. Veya beraber çalıştığınız, ortak iş yaptığınız insanlarla anlaşmakta zorluklar görülebilir. Bir takım arkadaşlarınızın tavsiyesine kulak verebilirsiniz.

Salı günü, iş, aile ve özel hayatınızda dikkatli olmalısınız. Bazı işlerinizin parasal karşılığını almakta, zorlanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda donuk ve mesafeli hareket etme isteğiniz size iş kaybettirebilir. Arkadaş ilişkilerinizde para konularında dikkatli olmalısınız. Bazı ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir.

Çarşamba günü, aile hayatınızda ve iş ilişkilerinizde bazı çekişmeler gündeme gelebilir. Yine aile içi tartışmalar, anne veya babanızın karşı karşıya gelmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. İçinizdeki öfkeyi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Sosyal çevrenizden haberleriniz olacak.

Perşembe günü kariyer ve iş alanlarınızda bir yeniay oluşacak. Bu yeniayla beraber iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir. Toplumsal konularla ilgilenebilir, yaptıklarınızın insanlar tarafından daha fazla görünür hale gelmesini arzu edebilirsiniz. Başlangıçlarınızı ve kararlarınızı bu Perşembe ve sonrasında uygulamaya çalışmalısınız. Yine bu Perşembe toplum önünde ve iş hayatınızda sinirli, tepkisel ve agresif konuşmalarınız devreye girebilir. Özellikle ailenizle didişmemeye özen göstermelisiniz.

Bayramın 1. ve 2. günleri organizasyonlar içinde bulunabilir, arkadaşlarınızla, çevrenizle daha fazla vaktinizi geçirebilirsiniz. Eğlenceli temalar sizi daha da hareketlendirecek ve mutlu edecek.

Bayramın son gününde, göz önünde olacağınız kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insana karşı anlayışsız tavırlar sergileyebilirsiniz. Fikirlerinize karşı gelindiğinde hemen tepki vermeye müsait oluyorsunuz. Daha keyifli ve rahat etkiler için olayları kişisel algılamayın.

Yine bu Pazar itibarıyla venüs sizin kadersel alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Bu dönem içerisinde soğuk ve duygusuz hareket edebilir, ilişkilerinizde ve sosyalliğiniz de biraz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Güneş sizi yeni çevreler için zorlarken, venüs sizi sakinliğe çekmeye uğraşabilir. Dengeyi iyi sağlamalısınız zira şanslarınızı kalabalık yerlerde bulacaksınız.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla