Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2015, 14:40   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kilo Vermenizi Engelleyen Sebepler

Kilo Vermenizi Engelleyen Sebepler



Özellikle kadınların yıllardır çözemediği en büyük sorunlardan birisi olan kilo problemleri bu yılda en çok arananlar arasında. Özellikle spor ve diyet yapıp kilo veremeyen insanlar için bu yazımız oldukça faydalı. Her şeyi yapmanıza rağmen hala kilo veremiyorsanız sizin için araştırıp derlediğimiz bu yazıyı dikkatli şekilde okuyun.

Teknoloji derde deva olduğu kadar başa bela.

Yaptığınız diyetlerin işe yaramamasının en büyük sebebi metabolizmanızı canlı tutmayıp hareketsiz yaşamanızdır. Özellikle son yıllarda gelişen teknoloji yüzünden eskiden görmek için 20 dakika yol yürüdüğünüz arkadaşlarınızı bugün iki dokunuşla karşınızda görebiliyor ve sohbet edebiliyorsunuz. Bu da doğal sporunuza engel olarak sizi ve metabolizmanızı yavaşlatıyor, buna bağlı olarakta kilo vermenizi..

Hızlı yerseniz olmaz!

Onca araştırma yapıldı, hızlı yemek kilo almanızda etkili olan en büyük sebeplerden. Bunun sebebi ise tükettiğiniz besinleri çiğnemeden yutmanız. Yemeklerinizi çiğneyerek sindire sindire tüketin ki kilo vereyim derken kilo almayın.

Aman dikkat, yapay tatlandırıcılar her yerde.

Gelişen teknoloji ile birlikte birçok besinde doğallığını sentetik maddelere, yapay tatlandırıcılara bıraktı. Şekerin kilo yaptığını düşünen şişman dostlarımızda yanaştı tatlandırıcılara. Oysa yapılan araştırmalar yapay tatlandırıcılarının şekere oranla doğal kalori alım konusunda vücudu kandırdığını ve insanı şekere daha fazla muhtaç kıldığını ortaya koydu.

Kaş yapayım derken göz çıkartmayın, aldığınız sebzelerin doğallığına dikkat edin.

Kilo vermek isteyenlerin hemen sebzelere yöneldiğini herkes bilir. Fakat çoğu kişi aldığı sebzenin doğal olup olmadığına fazla takılmaz ve bu da bol bol GDO’lu besin ve hormonlu sebze tüketmelerine sebep olur. Sonuç olarak kilo vermek isterken veremediğiniz gibi kilo da alırsınız.

Uykunuz önemli.

Düzenli uykuya sahip olan insanların düzensiz uykuya sahip olan insanlara göre daha fit ve sağlıklı bedenlere sahip oldukları birçok araştırma sonucu ortaya konulmuş kesin yargılar arasındadır. Uyku düzeni bozukluğu kilo vermenizi olabildiğince yavaşlatabilir, hatta size kilo bile aldırtabilir. Aynı şekilde fazla uyumakta kilo yapar, yata yata büyüdü deyimi de buradan gelir.

Son olarakta kilo vermek isteyen kişilerin bunu kesinlikle bir uzman kontrolü altında denetimli olarak yapmaları gerektiğini hatırlatalım.

__________________
all the best.




Konu YeşiL6 tarafından (17.08.2015 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla